To νέο... Παναθηναϊκό πρότζεκτ, η Ευρώπη που "στοίχισε" στον Πανιώνιο και οι αλλαγές στον Απόλλωνα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που όχι μόνο δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για τη σωτηρία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού αλλά βρίσκεται σε καλό δρόμο μέσω του ΟΑΚΑ Complex, τα ματς της Ευρώπης που έγιναν μάθημα στον Πανιώνιο και ο προβληματισμός για τα αποτελέσματα στον Απόλλωνα που ίσως φέρει αλλαγές. Διαβάστε τα καλύτερα παρασκήνια της ημέρας.

To νέο... Παναθηναϊκό πρότζεκτ, η Ευρώπη που "στοίχισε" στον Πανιώνιο και οι αλλαγές στον Απόλλωνα

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΕΙ ΑΣΟΡΤΙ ΜΕ ΤΟ... ΜΝΗΜΟΝΙΟ;

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου ήθελαν πολύ την έξοδο της ομάδας τους στην Ευρώπη και ευχαριστήθηκαν τους αγώνες στην αρχή της σεζόν με Γκόριτσα και Μακάμπι Τελ Αβίβ όμως ο λογαριασμός στο φινάλε αποδείχτηκε τσουχτερός, με την στήλη "aGent Greek" στην Sportime να αναφέρει πως μόνο τα τσάρτερ για Σλοβενία και Ισραήλ άγγιξαν τις 100.000 ευρώ. Συνολικά, από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τα έσοδα ήταν 300.000 ευρώ και τα έξοδα σχεδόν τα διπλάσια και σύμφωνα με τη στήλη αν η ομάδα βγει ξανά στην Ευρώπη οι διοικούντες δεν θα κάνουν τα ίδια λάθη...

ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΑΚΑ COMPLEX ΣΤΟ 70%

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος όχι μόνο δεν έχει εγκαταλείψει το πλάνο για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού αλλά σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο "Ευαγγελιστής" στη Γάτα το πρότζεκτ για το ΟΑΚΑ complex κοντεύει να ολοκληρωθεί. Ο τεχνοκράτης μάλιστα που τρέχει όλο αυτό το πρότζεκτ είναι ο Σταύρος Κωνσταντινίδης, για χρόνια πρόεδρος της Alpha Copy/Nokia, ο οποίος από τον Ιούλιο του 2016 ανέλαβε επιτελικό ρόλο στην DPG του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Επιλέον, μέσα στον Φλεβάρη έχουν γίνει ραντεβού με κυβερνητικά στελέχη, το εν λόγω πρότζεκτ βρίσκεται στο συρτάρι κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έχει ζητήσει να βοηθεί ο Παναθηναϊκός και να μην σκάσει στα βράχια στη δική του θητεία.

Οι τελευτάιες λεπτομέρειες που μένει να διευθετηθούν αφορούν ρυθμίσεις για το οικονομικό άνοιγμα της ΠΑΕ και εφόσον όλα πάνε καλά η συγκεκριμένη κίνηση θα δει το φως της δημοσιότητας τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Όπως πάντως επισημαίνει η στηλη υπάρχουν ακόμα πολλά ερωτήματα όπως για παράδειγμα ποιοι θα βάζουν τα λεφτά, ποιος και πως θα γίνεται διοίκηση και ποιο θα είναι το όφελος των ξένων επενδυτών.

ΔΕΝ ΤΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΥ

Ο Απόλλων Σμύρνης δίνει αγώνα για την.. επιβίωση και την παραμονή στη Super League Σουρωτή, παρόλα αυτά υπάρχει δυσαρέσκεια για τα αποτέλεσματα το τελυταίο διάστημα (1-1 με τον Λεβαδειακό το τελευταίο) και σύμφωνα με τη στήλη "Πληροφοριοδότης" στην Ώρα των Σπορ τρίζουν ήδη αρκετές καρέκλες. Όχι όμως μόνο του Γιώργου Παράσχου αλλά και άλλων μελών στα ενδότερα της "ελαφράς ταξιαρχίας"! Ίδωμεν...

ΕΔΕΙΞΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ Ο ΜΟΡΑΝ

Ο Έρικ Μοράν αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να καλύψει κάποιες τρύπες στον άξονα μετά το σοβαρό τραυματισμο του Γιόχανσον και αλήθεια είναι πως στα πρώτα του δείγματα γραφής έδειξε πως δεν έχει την κλάση για να αναπληρώσει το κενό του Σουηδού. Πάντως στον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή είχε ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ΑΕΚ και το γεγονός αυτό σχολιάστηκε ευμενώς στα Σπάτα, σύμφωνα με τη στήλη "Ο τρελός του Χωριού" στην Sportday.

News 24/7

24MEDIA NETWORK