Το πλάνο του Χιμένεθ με τον "σημαδεμένο" Μποτία, γιατί ο Γκαρθία... πληρώνει Χάσι - Λεμονή και η "απάντηση" Παπαπέτρου σε Θεοδωρίδη

Ποια... έκπληξη προσπαθεί να κάνει η διοίκηση του Ολυμπιακού στον Όσκαρ Γκαρθία, τι λένε οι παίκτες για τον Καταλανό, η "διάψευση" μιας διαιτητικής παραδοχής, πώς "κέρδισε" τους ξένους σκάουτ ο Τσιντώτας, γιατί... μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο ο Πρίγιοβιτς; Tα πιο ζουμερά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Το πλάνο του Χιμένεθ με τον "σημαδεμένο" Μποτία, γιατί ο Γκαρθία... πληρώνει Χάσι - Λεμονή και η "απάντηση" Παπαπέτρου σε Θεοδωρίδη

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

Όπως διαβάζουμε στη στήλη "Ψίθυροι" του "ΕΘΝΟΣΠΟΡ", η διοίκηση του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να κάνει έστω στο... και πέντε το χατίρι του Όσκαρ Γκαρθία για ενίσχυση με κάποιον (ελεύθερο) ποδοσφαιριστή, στις θέσεις που από τον Γενάρη είχε ζητήσει ενίσχυση.

Οι "ερυθρόλευκοι" τσεκάρουν τι υπάρχει στην αγορά στη θέση του εξτρέμ/ περιφερειακού κυνηγού και δεξιού μπακ. Εφόσον βρεθεί κάτι ενδιαφέρον, λογικά θα γίνει... η δουλειά. Παράλληλα, είναι θέμα χρόνου η αποχώρηση του Στέφανου Καπίνο.

ΠΩΣ Ο ΜΑΝΟΛΟ... ΠΟΝΤΑΡΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΚ ΜΕ ΜΑΣΟΥΝΤ

Το πλάνο νίκης του Μανόλο Χιμένεθ στο "Καραϊσκάκης" είχε... συνθηματικό με την ονομασία "Αλμπέρτο Μποτία"! Σύμφωνα με τον "Τρελό... του χωριού", της Sportday, ο κόουτς της Ένωσης είχε δώσει εντολή σε κάθε στημένη μπάλα, που υπήρχε η δυνατότητα γεμίσματος, να σημαδεύουν τον Ισπανό στόπερ του Ολυμπιακού. Συγχρόνως για να... βγαίνει μόνος του ο Αραούχο ή ο Γιακουμάκης με τον Μποτία, η παράλληλη εντολή του Χιμένεθ ήταν στο Μασούντ να πηγαίνει πάνω στον Σισέ έτσι ώστε ο Σενεγαλέζος να μην μπορεί να δώσει βοήθειες στον Μποτία. Με τον τελευταίο να αποδεικνύεται... μοιραίος για τους "ερυθρόλευκους" αφού βρέθηκε μέσα και στα δύο γκολ της Ένωσης...

Η "ΔΙΑΨΕΥΣΗ" ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΚΑΙ Η (ΜΗ) ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ

Σύμφωνα με την διαιτητική στήλη "ΚΟΡΑΚΙΣΤΙΚΑ", της Sportime, ο διαιτητής Παπαπέτρου κόντρα στην... "ερυθρόλευκη" διαρροή το βράδυ της Κυριακής, η οποία τον ήθελε να παραδέχεται τα δύο λάθη του σε βάρος του Ολυμπιακού στους ανθρώπους των γηπεδούχων, ουδέποτε προέβη σε κάτι τέτοιο. Υπάρχει μάλιστα η... εξήγηση, πως ο Παπαπέτρου δεν θα μπορούσε να το κάνει αφού μετά την λήξη του ντέρμπι δεν μίλησε με κανέναν άνθρωπο του Ολυμπιακού!!

Δίνεται μάλιστα η λεπτομέρεια, σε συνέχεια πως ο διαιτητής δεν παραδέχθηκε κανένα λάθος του, της ... συνάντησης του Παπαπέτρου με τον Σάββα Θεοδωρίδη στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια. Σύμφωνα με την στήλη ο Θεοδωρίδης του είπε : " κύριε Παπαπέτρου, έγινε πέναλτι στον Μποτία που δεν καταλογίσατε", με τον διεθνή ρέφερι να μην του απαντάει, αποφεύγοντας να μπει σε... διάλογο!

Επίσης, στο ίδιο δημοσίευμα, γίνεται λόγος για τον παρατηρητή διαιτησίας (τον Ηπειρώτη Δάλλα), που μετά την λήξη του Ολυμπιακός - ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια και ενημέρωσε τον διαιτητή πως και για τις δύο φάσεις που φωνάζει ο Ολυμπιακός (πέναλτι του Βράνιες, επιθετικό φάουλ του Γιακουμάκη πριν από το 1-2) οτι θα έκανε ... χρήση του βίντεο! Τέλος, στο φύλλο αγώνα ο Παπαπέτρου δεν έχει κάνει αναφορά για την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, μετά το τελευταίο του σφύριγμα...

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Είναι καλός προπονητής με τη δική του φιλοσοφία ο Όσκαρ Γκαρθία. Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ίδιοι οι παίκτες του σύμφωνα με τη στήλη του "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ" στη "ΓΑΤΑ". Όπως υποστηρίζουν, πρόκειται για έναν κόουτς με ιδέες, που βάζει στοιχεία στις προπονήσεις με επαγγελματική προσέγγιση.

Τι είναι αυτό που "πληρώνει"; Το γεγονός ότι είναι ο τρίτος προπονητής μέσα στη σεζόν και βρήκε μια ομάδα... απροπόνητη από τους δύο προκατόχους του, Χάσι και Λεμονή. Πάντως ακόμη κι αν μείνει άτιτλος στη φετινή σεζόν, η διοίκηση θέλει να στηρίξει το πρότζεκτ του προκειμένου να βγει νέος... Βαλβέρδε.

ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΑΟΥΤ Ο ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ

Εντυπωσιακές αποκρούσεις πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Τσιντώτας στο ματς της ΑΕΚ στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι ξένοι σκάουτ μάλιστα που βρέθηκαν στο γήπεδο φαίνεται πως ενθουσιάστηκαν με τον 23χρονο κίπερ, για τον οποίο δεν είχαν και πολλά στοιχεία, όπως αναφέρει η στήλη "Πληροφοριοδότης" της "Ώρας των Σπορ". Έτσι το έριξαν στο... ρεπορτάζ για να μάθουν όσα περισσότερα γίνεται.

ΓΙ' ΑΥΤΟ "ΑΛΛΑΞΕ" Ο ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ

Είναι άλλος άνθρωπος ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς το τελευταίο διάστημα κι αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο από τα γκολ που πετυχαίνει. Σύμφωνα με τη στήλη "Κλικαδόρος" της "LiveSport" υπάρχει εξήγηση για αυτή την μεταμόρφωση και την...πιστώνεται και ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ εκτός του οτι τον άφησε εκτός ενδεκάδας σε κάποια ματς, έκανε μαζί του μια μεγάλη συζήτηση, η οποία από οτι φαίνεται φαίνεται όχι μόνο τον πείσμωσε, αλλά του άλλαξε και τα μυαλά.

Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK