Το σπίτι του Μιραλάς, το πλαφόν του Μολέδο και η επιστροφή... Αναστασίου!

Πρωινά, ζουμερά παρασκήνια από τον αθλητικό Τύπο σας παρουσιάζει το Contra.gr! Διαβάστε ποιον... έφαγε από τον ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης, γιατί ο Μολέδο έχει έτοιμο τον δικηγόρο του και το πλαφόν του για ΠΑΟΚ. Επίσης, μάθετε για τη διάθεση του Μιραλάς να μείνει για... πάντα στην Ελλάδα, το μέλλον των Πάρντο, Ζντίελαρ, αλλά και την ενδεχόμενη επιστροφή Αναστασίου στην Super League.

Το σπίτι του Μιραλάς, το πλαφόν του Μολέδο και η επιστροφή... Αναστασίου!

Καλημέρα, καλημέρα! Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ... ΜΑΧΗ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΛΕΔΟ

Στο " ΕΘΝΟΣ" και στη στήλη " Ψίθυρoi" διαβάζουμε και ενημερωνόμαστε ότι ο Μολέδο έχει κινητοποιήσει τον δικηγόρο του τις τελευταίες δύο ημέρες. Ο Παναθηναϊκός ζητάει κάτι παραπάνω από οικονομικής πλευράς για δώσει το "ok" ώστε ο Βραζιλιάνος να πάει τώρα στην Ιντερνασιονάλ, εκείνος με τη σειρά του... δεσμεύτηκε ότι δεν θα τους πάει δικαστικά, αλλά ο Έλληνας δικηγόρος παρουσιάζεται... ετοιμοπόλεμος.Τριπλή παραλλαγή δηλαδή παίζεται η υπόθεση...

ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΛΕΓΚΙΑ ΤΟΝ ΖΝΤΙΕΛΑΡ

Πολύ κοντά στο να γίνει παίκτης της Λέγκια είναι ο Σάσα Ζντιέλαρ, όπως διαβάζουμε στην στήλη " agent Greek " στο " SPORTIME". Οι Πολωνοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του "ερυθρόλευκου" χαφ, προσφέροντας ένα σεβαστό ποσό και το... κλειδί του 50% μεταπώλησης που έκανε τον Ολυμπιακό να δώσει το "ok" για το deal.

ΤΟ ΣΤΟΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΟΛΕΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ... ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ

Παίκτης της Γουότφορντ θα συνεχίσει να είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Χοσέ Χολέμπας. Ο πρώην διεθνής αριστερός μπακ είχε μία ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα πρόταση από τα τη Γερμανό, αλλά το αγγλικό κλαμπ πρόλαβε και τον υπέγραψε. Στη στήλη " agent Greek", πάντως, αναφέρεται ότι ο Μάρκο Σίλβα δεν ρωτήθηκε από τη διοίκηση για την ενέργεια αυτή γεγονός που φανερώνει ότι... χαιρετάει το καλοκαίρι.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΑ ΓΙΑ ΜΟΛΕΔΟ

" Ο τρελός του χωριού..." στην " SPORTDAY" γράφει ότι ο ΠΑΟΚ, αρχικά έκανε... γκέλα μιλώντας με λάθος ατζέντη για την περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέδο, κι όταν όμως βρήκε τον πραγματικό εκπρόσωπο η κατάσταση δεν... φωτίστηκε και μπήκε σε εντελώς διαφορετική βάση. Η στήλη αποκαλύπτει ότι για να προχωρήσει ο "γάμος" Μολέδο - ΠΑΟΚ υπάρχει... πλαφόν κι αυτό είναι τα χρήματα που λαμβάνει ο Βαρέλα. Με λιγότερα δηλαδή από του βασικού στόπερ των Θεσσαλονικέων, δουλειά δεν γίνεται.

ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ... ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Φευγάτος από τον ΠΑΟΚ παρουσιάζεται στη στήλη " ο τρελός του χωριού..." της " SPORTDAY" o Ροντρίγκο Ρέι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αργεντινός τερματοφύλακας, βλέποντας ότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τον έχει κάνει... πέρα από τη βασική ενδεκάδα, "ψάχνεται" για να πάει σ' ένα κλαμπ που θα παίζει βασικός, με εξάμηνο δανεισμό.

Στόχος του Ρέι είναι να παίζει και να αυξήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις πιθανότητές να κληθεί στην εθνική του ομάδα ενόψει Μουντιάλ. Ή τουλαχιστον αυτό πιστεύει ή το χρησιμοποιεί σαν επιχείρημα...

ΜΟΝΟ "ΟΧΙ" Ο ΒΛΑΝΤΑΝ

Στη στήλη " Όσα παίρνει ο Βαρδάρης" διαβάζουμε πως ο Παναιτωλικός χτύπησε την πόρτα του Βλάνταν Ίβιτς, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ έχει δεχθεί κρούση κι από άλλα "γαλανόλευκα", ωστόσο σε όλους λέει το ίδιο, δηλαδή "όχι", καθώς σύμφωνα με τη στήλη βλέπει προς εξωτερικό.

ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Ανάμεσα στα ονόματα που "παίζουν" για τον Παναιτωλικό είναι και αυτό του Γιάννη Αναστασίου. " Ο πληροφοριοδότης" στην " ΩΡΑ" γράφει πως ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού που κυκλοφορεί ελεύθερος βρίσκει πολλούς υποστηρικτές εντός των τειχών του Αγρινίου. Μαζί με τον Αναστασίου και οι Δέλλας, Αναστασιάδης, Άκης Μάντζιος.

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ

Τελικά, δεν ήταν και τόσο εύκολο για τον Βαντίμ Σαμπλί να φέρει τον Χατσερίντι στον ΠΑΟΚ. Ο Ουκρανός ατζέντης που ενεπλάκη στη δουλειά με τον Αζεβέδο, στο πρόσφατο ταξίδι του στην Θεσσαλονίκη είχε πει στον Ιβάν Σαββίδη ότι μπορεί να τα κανονίσει με τον ποντιακής καταγωγής αμυντικό της Ντιναμό Κιέβου. Ωστόσο στην... πιάτσα κυκλοφόρησε ότι ο Ιβάν Πιροζένκο, ο αληθινός (;) εκπρόσωπος του Ευγένιου, ξεκαθάρισε στον ΠΑΟΚ ότι μόνο μαζί μπορούν να μιλήσουν για το μέλλον του πελάτη του. Αυτά αναφέρει η " LIVESPORT"...

"ΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΡΝΤΟ"

Στον " ΓΑΥΡΟ" διαβάζουμε ότι ο μάνατζερ του Πάρντο, Χέλμουτ Βενίν μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κολομβίας, αναφέροντας ότι ο πελάτης του θα παραμείνει στον Ολυμπιακό τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, ενώ τόνισε ότι προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

ΤΟ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΒΙΝ

Στην " LS", επίσης, διαβάζουμε ότι ο Μιραλάς (ο οποίος προς το παρόν μένει σε ξενοδοχείο) θα ζει σ' ένα υπέροχο σπίτι κατά την παραμονή του στον Ολυμπιακό, αλλά μόλις μπει σε μια σειρά η οριστική παραμονή του στο "Καραϊσκάκης", τότε είναι διατεθειμένος να αγοράσει... χρυσή οικία για μόνιμη εγκατάσταση στην αγαπημένη του Ελλάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK