Τρελό πριμ για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Πόσα χρήματα φέρεται να υποσχέθηκαν στους παίκτες του Αστέρα ως πριμ για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Βαγγέλης Γραμμένος που είναι στα... σχοινιά από UEFA/FIFA, Ζαγοράκης για δήμαρχος και ο επί επιτήρηση Όσκαρ Γκαρθία. Τα πιο... ζουμερά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Τρελό πριμ για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ
asteras paok

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΠΡΙΜ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΟΚ

-- Ο Χρήστος Αλμπάνης ήταν εξαιρετικός την Δευτέρα στο 2-1 του Απόλλων Σμύρνης κόντρα στον Παναιτωλικό πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ μετά από καιρό. Αυτό το τέρμα ήρθε την κατάλληλη στιγμή για έναν ακόμα λόγο. Σύμφωνα με την Sportday και τον " Τρελό του Χωριού ", άνθρωποι της Βασιλείας βρέθηκαν στο "Αριστείδης Καμάρας" με σκοπό να τον παρακολουθήσουν και μόνο απογοητευμένοι δεν έφυγαν...

-- Συνεχίζοντας στην ίδια στήλη διαβάζουμε ένα άκρως... ιντριγκαδόρικο θέμα που αφορά το επεισοδιακό ματς του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες των Αρκάδων, λοιπόν, φέρεται να άκουσαν από την διοίκηση πως εφόσον νικούσαν τον ΠΑΟΚ θα έπαιρναν από 10.000€ έκαστος. Έξτρα κίνητρο δηλαδή για επιπλέον ...πάθος που όπως φάνηκε και στο αποτέλεσμα, το οποίο μάλιστα διαμορφώθηκε με το νικητήριο γκολ του Ιγκλέσιας στο 98΄... δούλεψε για τα καλά!!

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ FIFA/UEFA

-- Κίτρινη κάρτα στην διοίκηση της ΕΠΟ φέρεται πως έδειξαν FIFA και UEFA σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport , καθώς διαπίστωσαν πως δεν γίνεται εφαρμογή του Κώδικα Δεοντολογίας όσον αφορά τις παραπομπές παραγόντων για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου.

Το δημοσίευμα φέρνει ως παράδειγμα τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη και ανθρώπων του Πλατανιά, με τους ανθρώπους των FIFA και UEFA να αφήνουν να εννοηθεί πως αν... χαλαρώσουν κι άλλο οι άνθρωποι της ΕΠΟ, μπορεί να έρθει ακόμα και ξήλωμα όπως έγινε με την διοίκηση Γκιρτζίκη!

Πάντως η Επιτροπή Δεοντολογίας έστω και υπερβολικά αργά άνοιξε φάκελο με τις δηλώσεις των παραγόντων έτσι ώστε να προβεί στις απαιτούμενες διαδικασίες.

ΓΚΑΡΘΙΑ ΥΠΟ... ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ

-- Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν είναι στο απυρόβλητο. Σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, τις τελευταίες 48 ώρες, μετά το "Χ" με τον Παναθηναϊκό δηλαδή, ο Ισπανός τεχνικός έδωσε εξηγήσεις στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Γκαρθία φέρεται να δικαιολογήθηκε πως υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης, αλλά τόνισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και στα έξι ματς που απομένουν πρέπει να δώσουν τα πάντα ο ίδιος και οι παίκτες του για να μην χαθεί ούτε η.. δεύτερη θέση! Το δημοσίευμα καταλήγει πως οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες και για τον προπονητή που πλέον κρίνεται αυστηρά.

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ

-- Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime και τη στήλη " Agent Greek ", το κλίμα στην ΑΕΛ συνεχίζει να είναι... εκρηκτικό λόγω των απότομων επιλογών του Αλέξη Κούγια. Σε σημείο που ο Ράτκο Ντόστανιτς παραλίγο να... παραιτηθεί!

Ο λόγος αφορά την απόλυση του βοηθού του, με τον Μαρσέλο Τροϊζι να παίρνει τη θέση του. Ο Σέρβος δεν το γνώριζε και μάλιστα φέρεται πως δεν ήθελε να πάει στην προπόνηση της Τρίτης ως... μέσο αντίδρασης.

ΖΑΓΟΡ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΠΕΡΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΑΡΗ

-- Όπως αναφέρει η εφημερίδα Γάτια στην στήλη " Ευαγγελιστής" ο ΠΑΟΚ θέλει να βγάλει το δικό του... δήμαρχο. Συγκεκριμένα φήμες θέλουν τον Θόδωρο Ζαγοράκη να παίζει δυνατά για υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ίσως στα πρότυπα Ολυμπιακού - Πειραιά.

Στην ίδια στήλη εξηγείται γιατί ο Λουτσέσκου ... κυνηγούσε τον Μπέρτο , με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη Ξάνθη. Ο Ρουμάνος τεχνικός εκτός από την... σβούρα που έφερε τον Παντελλή Κωνσταντινίδη ο Μπέρτος, ακόμη δεν έχει... ξεχάσει πως ο τελευταίος αποτέλεσε τον "μοιραίο" παίκτη του στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, πριν από μερικά χρόνια. Οι συνεργάτες του Λουτσέσκου... θυμούνται πως ο τελευταίος δεν συγχώρεσε ποτέ στον Μπέρτο πως παράκουσε τις συγκεκριμένες εντολές που του είχε δώσει και τίναξε στον αέρα (στο 44') όλο το σχέδιο που είχε εκπονήσει. Οπότε μάλλον ξέσπασε εναντίον του και για τα... παλιά.

Όπως επισημαίνει η στήλη τότε ο ακραίος αμυντικός είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Τώρα στον ΠΑΟΚ ξέρουν πως από το καλοκαίρι ο Μπέρτος θα συνεχίσει στον μεγάλο τους αντίπαλο, τον Άρη. Λέγεται μάλιστα πως έχει κλείσει μαζί με τον Καλτσά!!

News 24/7

24MEDIA NETWORK