Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Στο νέο επεισόδιο, το Pod-όσφαιρο καταπιάνεται με τις εθνικές ομάδες που μπαίνουν στη δράση για πρώτη φορά μέσα στο 2019.

1ο μέρος: Ο Λιονέλ Μέσι κλέβει την παράσταση με την επιστροφή του στην εθνική Αργεντινής και ο Λευτέρης Ελευθερίου του αφιερώνει ένα ποίημα.

2ο μέρος (8:15): Η εθνική Ολλανδίας (aka Yong Ajax) προβληματίζει τον Κώστα Μπράτσο για το πού μπορεί να φτάσει με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει και που ακόμα δεν έχουν αποτύχει.

3ο μέρος (14:51): Ο Ηλίας Αναστασιάδης κατευθύνει τη συζήτηση γύρω από τη νέα Εθνική Ελλάδας, αλλά το podcast καταλήγει να μιλάει για την ομάδα του 2004, τον Ότο Ρεχάγκελ και τον Γιώργο Καραγκούνη.

4ο μέρος (22:03): Μια διαφωνία σχετικά με το αν θα υπάρξει κάποιο μη φαβορί που θα κατακτήσει μεγάλη διοργάνωση εθνικών ομάδων την επόμενη δεκαετία και το αν το Βέλγιο ή η Πορτογαλία συγκαταλέγονται σε αυτήν τη λίστα.

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του YouTube ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Soundcloud, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK