Προβλέψαμε το σκορ του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Το Pod-όσφαιρο επιστρέφει και οι Γιάννης Ζωιτός και Κώστας Μπράτσος αναλύουν το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Τα αγωνιστικά νέα, το πρόγραμμα, οι ενδεκάδες και το τελικό αποτέλεσμα στο podcast του Contra.gr.

Μονομαχία Κούτρη με Ζαμπά στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Μονομαχία Κούτρη με Ζαμπά στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Ο 'τελικός' της Super League βρίσκεται προ των πυλών. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (19:30, NS1) σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει τα πάντα στη μάχη του πρωταθλήματος.

Πριν το κάνει, το Pod-όσφαιρο σας μεταφέρει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε μέχρι τον αγώνα. Από τις πιθανές ενδεκάδες και τις απουσίες, μέχρι το πρόγραμμα και φυσικά τον... πρωταθλητή.

Ο Γιάννης Ζωιτός και ο Κώστας Μπράτσος μαντεύουν (πιθανότατα λάθος) το τελικό αποτέλεσμα του ντέρμπι τίτλου στο podcast του Contra.gr.

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του YouTube ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Soundcloud, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK