Ο μερικός μαζοχισμός του να υποστηρίζεις τη Λίβερπουλ

Ο Λευτέρης Ελευθερίου, με αφορμή το μεγάλο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, συναντά τον Ηλία Αναστασιάδη σε ακόμα ένα επεισόδιο του Pod-όσφαιρο και μιλάει στην καρδιά του αγνού οπαδού της Λίβερπουλ. Επιπλέον, ανακοινώνει την παραμονή του Σόλσκιερ πριν καν το κάνει η Γιουνάιτεντ.

Ο μερικός μαζοχισμός του να υποστηρίζεις τη Λίβερπουλ

Το παιχνίδι του 'Ολντ Τράφορντ' μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ στις 16:05 (σ.σ. την Κυριακή 24/2) είναι πραγματικά σπουδαίο ποδοσφαιρικό δρώμενο, εκ... φύσεως, εξ ιδιοσυγκρασίας, αλλά σε αυτήν την περίπτωση και πραγματιστικά, μια και οι ‘κόκκινοι’ θέλουν να είναι πρώτοι στη βαθμολογία μετά από 27 παιχνίδια και οι 'διάβολοι' να συνεχίσουν το σερί των 9 ματς χωρίς ήττα (8 νίκες και 1 ισοπαλία) στην Premier League.

Ο Ηλίας Αναστασιάδης και ο Λευτέρης Ελευθερίου μιλούν για το παιχνίδι, το ρίχνουν στην πάρλα για το τι σημαίνει η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, την ώρα που ο Λευτέρης βγάζει τον καημό του, που η Λίβερπουλ έχει να πάρει 817 28 χρόνια το πρωτάθλημα.

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του YouTube ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Soundcloud, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK