Πόσο λίγος ήταν ο Βαλβέρδε για την Μπαρτσελόνα;

Το δίλημμα Φορτούνης-Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό, το Κύπελλο Ελλάδας, η απόλυση του Βαλβέρδε και ο υποτιμημένος Ράσφορντ στο 'μικροσκόπιο' του Pod-όσφαιρο.

Πόσο λίγος ήταν ο Βαλβέρδε για την Μπαρτσελόνα;

Στο νέο χορταστικό επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, Κώστας Μπράτσος και Λευτέρης Ελευθερίου επαναφέρουν το δίλημμα του καλοκαιριού και επιλέγουν ποιος εκ του Κώστα Φορτούνη και του Ματιέ Βαλμπουενά πρέπει να βρίσκεται στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Στη 2η ενότητα διαφωνούν στο αν θα υπάρξει κάποια έκπληξη στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας και το αν η Λαμία μπορεί να αποκλείσει κάποιον 'ισχυρό' φέτος.

Σε διεθνές επίπεδο, σχολιάζουν τους αριθμούς του Μάρκους Ράσφορντ φτάνοντας μέχρι τους 'μπέμπηδες' της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (βρίζοντας αυτούς που αποκαλούν λανθασμένα 'μπέμπηδες' όλες τις μετέπειτα ομάδες του συλλόγου) και προχωρούν σε ιεροσυλία, αποκαθηλώνοντας τον Ερίκ Καντονά.  Στην τελευταία ενότητα, απλά τσακώνονται για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και το κατά πόσο ήταν 'λίγος' ή 'πολύ λίγος' για την Μπαρτσελόνα, αλλά αποθεώνουν τον πιο πιστό οπαδό του 'μυρμηγκιού', τον Θανάση Κρεκούκια, για το αποκαλυπτικό κείμενό του.

1ο μέρος: Χωρούν στην ίδια ενδεκάδα οι Βαλμπουενά και Φορτούνης;

2ο μέρος (7:30): Μπορεί να φτάσει στον τελικό κυπέλλου ομάδα εκτός Big-5;

3ο μέρος (13:11): Είναι πολύ καλός παίκτης ο Ράσφορντ;

4ο μέρος (24:27): Πόσο λίγος ήταν ο Βαλβέρδε για την Μπαρτσελόνα;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του YouTube ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Soundcloud, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK