Έχει ελπίδες ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο;

Τι θα συμβεί στο Τότεναμ-Ολυμπιακός, ο νικητής μεταξύ του... ελληνικού Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, ο πιθανός αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα και ο τίτλος της Premier League.

Έχει ελπίδες ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο;
EUROKINISSI SPORTS

Στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, Κώστας Μπράτσος και Λευτέρης Ελευθερίου συζητούν για το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν και το κατά πόσο είναι προάγγελος του τι θα συμβεί στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ. Συγκρίνουν τους Έλληνες παίκτες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και ο ένας αναδεικνύει νικητή.

Στον διεθνή χώρο, ασκείται ξανά κριτική στον Ερνέστο Βαλβέρδε για τους χειρισμούς του στην Μπαρτσελόνα, που τη φέρνει προ του φάσματος του αποκλεισμού από τους ομίλους του Champions League, ενώ δεν λείπουν τα προγνωστικά για το Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι και ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

1ο μέρος: Μετά την εμφάνιση με Μπάγερν, έχει ελπίδες ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο;

2ο μέρος (10:24): Ποιος έχει καλύτερους Έλληνες παίκτες; Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ;

3ο μέρος (18:28): Ποια θα αποκλειστεί από το 'γκρουπ του θανάτου' του Champions League;

4ο μέρος (27:13): Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα της Premier League; Λίβερπουλ ή Μάντσεστερ Σίτι;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του YouTube ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Soundcloud, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK