Είναι σωστή η τιμωρία στον Όγκνιεν Βράνιες;

Το 'μαύρο πρόβατο' της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, μαζί με εκείνο του ΠΑΟΚ, τον Λέο Ζαμπά, στο επίκεντρο του Pod-όσφαιρο. Στο μίξερ και αν ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ξεπεράσει τα 50 γκολ φέτος καθώς και το πόσο μεγάλος ήταν τελικά ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Είναι σωστή η τιμωρία στον Όγκνιεν Βράνιες;
EUROKINISSI SPORTS

Στο πιο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, Κώστας Μπράτσος, Λευτέρης Ελευθερίου και Γιώργος Περπερίδης σχολιάζουν δύο 'μαύρα πρόβατα' σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: ο Όγκνιεν Βράνιες και το κατά πόσο θα έπρεπε να τιμωρηθεί για έναν μήνα ή όχι (κι αν τελικά είναι απώλεια) και ο Λέο Ζαμπά και το κατά πόσο πρέπει να πωληθεί τον Ιανουάριο ή να παραμείνει στην Τούμπα (και τι συνέβη το καλοκαίρι).

Από τον διεθνή χώρο, σχολιάζεται η σεζόν του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και γίνεται μια μίνι σύγκριση με τον Μάρκο φαν Μπάστεν, ενώ η κουβέντα καταλήγει στον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών κι αν ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι όντως αυτός ή θεωρείται από κόσμο τέτοιος για μη αγωνιστικούς λόγους.

1ο μέρος: Είναι σωστή η τιμωρία στον Όγκνιεν Βράνιες;

2ο μέρος (9:14): Πρέπει να πωληθεί ο Λέο Ζαμπά;

3ο μέρος (18:19): Θα ξεπεράσει φέτος τα 50 γκολ ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι;

4ο μέρος (28:17): Είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα καλύτερος όλων;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του YouTube ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Soundcloud, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK