Ήταν μεγάλη αδικία η απονομή του The Best στον Μέσι;

Το ξέσπασμα για την κατάφωρη αδικία των βραβείων The Best με στόχο να ευνοηθεί ο Λιονέλ Μέσι, ο MVP του ελληνικού πρωταθλήματος, το θέμα του ΠΑΟΚ με Αμπέλ Φερέιρα και παίκτες και ο τίτλος της Premier League.

Ήταν μεγάλη αδικία η απονομή του The Best στον Μέσι;
Ο Λιονέλ Μέσι AP PHOTOS

Στο καινούργιο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, ο Λευτέρης Ελευθερίου δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του, σε ένα άνευ προηγουμένων ξέσπασμα, για την απονομή του βραβείου The Best στον Λιονέλ Μέσι, την ώρα που ο Κώστας Μπράτσος του βάζει φωτιές. Επιλέγουν τον παίκτη που θα πάρει το αντίστοιχο βραβείο του MVP στη Super League 1 τον Μάιο, επανεξετάζουν αν τελικά η Λίβερπουλ διαθέτει κάποια ελπίδα για την κατάκτηση του τίτλου της Premier League, αφού ο Οκτώβριος πάντα βγάζει πρωταθλητή και καταλήγουν με μια μίνι ανάλυση για το τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ μεταξύ Αμπέλ Φερέιρα και παικτών.

1ο μέρος: Η Λίβερπουλ απέκτησε προβάδισμα τίτλου εις βάρος της Μάντσεστερ Σίτι;

2ο μέρος (8:34): Ήταν MVP της περσινής σεζόν ο Λιονέλ Μέσι;

3ο μέρος (25:24): Ποιος θα πάρει το The Best της Ελλάδας το 2019-2020;

4ο μέρος (32:33): Τι πρέπει να βελτιωθεί στον ΠΑΟΚ;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του Soundcloud ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK