Ήταν ο Ρονάλντο πάνω και από τον Ζιντάν στην εποχή του;

Ο Αντρέα Παλομπαρίνι συμμετέχει στο Pod-όσφαιρο για να αποκαλύψει την αγαπημένη εθνική Ιταλίας του και να εξηγήσει γιατί ο Ρονάλντο είναι ποδοσφαιρικά πάνω από τον Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ γίνεται συζήτηση και για τους 'κομμένους' της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Ρονάλντο της Ίντερ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε σε αναμέτρηση με την Πιατσέντζα για τη Serie A 1999-2002 στο 'Τζιουζέπε Μεάτσα', Μιλάνο, Σάββατο 2 Οκτωβρίου 1999
Ο Ρονάλντο της Ίντερ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε σε αναμέτρηση με την Πιατσέντζα για τη Serie A 1999-2002 στο 'Τζιουζέπε Μεάτσα', Μιλάνο, Σάββατο 2 Οκτωβρίου 1999 AP PHOTO/LUCA BRUNO

Στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο καλεσμένος είναι ο Αντρέα Παλομπαρίνι του Sport24 Radio 103,3 για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό: να αποθεώσει το κάλτσιο. Επιλέγει την καλύτερη Ιταλία που έχει δει και δεν είναι εκείνη του 2006 και παίρνει σαφέστατη θέση στο δίλημμα Ρονάλντο-Ζινεντίν Ζιντάν.

Από εκεί και πέρα, Κώστας Μπράτσος και Λευτέρης Ελευθερίου σχολιάζουν τα 'κοψίματα' πρωτοκλασάτων παικτών από τον Τζον φαν'τ Σιπ στην Εθνική Ελλάδας, εξετάζοντας κατά πόσο είναι σωστή ή λανθασμένη η κίνηση, ενώ αποφαίνονται και στο ποιος εκ των Παναθηναϊκού ή Άρη θα μείνει εκτός playoffs.

1ο μέρος: Υπάρχει κίνδυνος απουσίας από τα playoffs για Παναθηναϊκό και Άρη;

2ο μέρος (7:48): Είναι σωστή η επιλογή για κόψιμο των 'παλιών' της Εθνικής Ελλάδας;

3ο μέρος (15:55): Ήταν η Ιταλία του 2006 η κορυφαία των τελευταίων ετών;

4ο μέρος (30:52): Ο καλύτερος παίκτης του κόσμου στην εποχή του ήταν ο Ρονάλντο;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του Soundcloud ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK