Ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ θα πάρει το ντέρμπι τίτλου;

Το αποτέλεσμα στο ντέρμπι τίτλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, ο ρόλος του Περέα στον Παναθηναϊκό, το wonderkid Χάαλαντ και η σύγκριση Μίλαν-Νάπολι στο μενού του νέου Pod-όσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ θα πάρει το ντέρμπι τίτλου;
EUROKINISSI

Στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, ο Κώστας Μπράτσος και ο Λευτέρης Ελευθερίου απαντούν στο πιο κρίσιμο ερώτημα της σεζόν μέχρι στιγμής για τη Super League 1. Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός; Ποιος θα νικήσει την Κυριακή; Στη συζήτηση και ο Χουάν Χοσέ Περέα του Παναθηναϊκού και το τι μπορεί να προσφέρει τελικά στους 'πράσινους'. Από τον διεθνή χώρο, αναλύεται το μέλλον της 19χρονης μηχανής του γκολ, Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ, ενώ γίνεται πρόβλεψη για το μέλλον της Μίλαν και της Νάπολι και προκύπτει τσακωμός για τη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ.


1ο μέρος: Ποιος θα πάρει το ντέρμπι τίτλου; Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ;

2ο μέρος (9:16): Είναι ο Περέα η αρχή του νέου Παναθηναϊκού;

3ο μέρος (15:06): Είναι ο Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ το next big thing του ποδοσφαίρου;

4ο μέρος (23:05): Προλαβαίνει η Μίλαν να προσπεράσει τη Νάπολι;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του YouTube ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Soundcloud, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK