Πόσους δανεικούς θα δώσει φέτος ο Ολυμπιακός;

Οι δανεικοί του Ολυμπιακού για φέτος, το τρόπαιο που δεν θα πάρει ποτέ ο Λιονέλ Μέσι με την εθνική Αργεντινής, η επιστροφή Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα και οι ελληνικές ομάδες που θα παίζουν Ευρώπη το φθινόπωρο. Όλα στην κουβέντα του Pod-όσφαιρο.

Ο Μπρούνο σε προθέρμανση του Ολυμπιακού πριν από το φιλικό προετοιμασίας με τη Βιιτορούλ στο 'Γρηγόρης Λαμπράκης' της Καλλιθέας, Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019
Ο Μπρούνο σε προθέρμανση του Ολυμπιακού πριν από το φιλικό προετοιμασίας με τη Βιιτορούλ στο 'Γρηγόρης Λαμπράκης' της Καλλιθέας, Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 EUROKINISSI SPORTS

Στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, ο Γιάννης Δημητρέλλος κάνει ντεμπούτο στη θέση του Γιώργου Περπερίδη και προσφέρει την πινελιά της pop culture σε θέματα όπως το πόσους δανεικούς θα δώσει ο Ολυμπιακός φέτος και πόσες ελληνικές ομάδες θα παίζουν στην Ευρώπη το φθινόπωρο.

Ο Κώστας Μπράτσος εξηγεί γιατί η Μπαρτσελόνα θα βγει χαμένη αν κάνει την πρόταση που σκέφτεται για την επαναγορά του Νεϊμάρ, ενώ ο Λευτέρης Ελευθερίου μιλάει για το... βάσανο που ονομάζεται εθνική Αργεντινής και 'μπάσταρδος γιος' Λιονέλ Μέσι.

1ο μέρος: Πόσους δανεικούς θα δώσει φέτος ο Ολυμπιακός;

2ο μέρος (6:23): Πόσες ελληνικές ομάδες θα παίξουν σε ομίλους διεθνών διοργανώσεων;

3ο μέρος (11:57): Πρέπει να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ;

4ο μέρος (20:01): Θα πάρει τρόπαιο με την εθνική Αργεντινής ο Μέσι;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του Soundcloud ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify και στο iTunes και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK