Ο Αμπέλ Φερέιρα χτίζει πριν γκρεμίσει

Τα πεπραγμένα και οι προσδοκίες του Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ, τα δύο 'ναι' και ένα 'οχι' στην ευρωπαϊκή μάχη Ολυμπιακού, Άρη και Ατρομήτου που προηγείται χρονικά, το χαμηλό ταβάνι της Μάντσεστερ Γ. για τη νέα σεζόν και η απέραντη μοναξιά του 'Άγιου' Ίκερ Κασίγιας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα χτίζει πριν γκρεμίσει
EUROKINISSI SPORTS

Το Pod-όσφαιρο #26 είναι εδώ, με 4 θέματα της επικαιρότητας προς συζήτηση και έναν απρόσκλητο επισκέπτη (ψέμματα, τον καλέσαμε). Ο Αντώνης Τσακαλέας δεν άφησε τίποτα κρυφό για τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα και τις προσδοκίες του Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ, εκτιμώντας πως ο 'Δικέφαλος' θα είναι έτοιμος σε ποσοστό 80% για την μάχη των προκριματικών του Champions League. Γιώργος Περπερίδης και Λευτέρης Ελευθερίου σχολίασαν τις πιθανότητες των Ολυμπιακού, Άρη και Ατρομήτου για τους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, τα σχέδια του Σόλσκιεε και το ταβάνι της φετινής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στάθηκαν στον τυχερό, άτυχο, μοναχικό και Άγιο, Ίκερ Κασίγιας.

1ο μέρος: Τι ακριβώς κάνει ο Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ; Θα προλάβει να τον παρουσιάσει έτοιμο για τη μάχη του Champions League;

2ο μέρος: Μπορούν το 3/3 στους ομίλους Ολυμπιακός, Άρης και Ατρόμητος;

3ο μέρος: Τι πρέπει να κάνει ο Σόλσκιερ με τον Πογκμπά; Αξίζει τα 90 εκατ. ευρώ ο Μαγκουάιρ;

4ο μέρος: Ήταν πραγματικά 'Άγιος' ο μοναχικός Ίκερ Κασίγιας;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του Soundcloud ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify και στο iTunes και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK