Ποιος θα κατακτήσει τη Super League 1;

Το Pod-όσφαιρο της εβδομάδας είναι αφιερωμένο στη Super League 1 και στον... Κουέντιν Ταραντίνο. Ποιος χαρακτήρας είναι ο ΠΑΟΚ, ποιος ο Ολυμπιακός και ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο;

Ποιος θα κατακτήσει τη Super League 1;

Το Pod-όσφαιρο αυτής της εβδομάδας καταπιάνεται με τη Super League 1, με ένα ιδιαίτερο preview σε ρυθμούς... Κουέντιν Ταραντίνο από τον Κώστα Μπράτσο, τον Γιάννη Δημητρέλλο και τον Ηλία Καλλονά του Sport24.gr. Αναλύεται το νέο σύστημα των playoff και των playout και το κατά πόσο είναι χρήσιμα, απορρίπτεται το VAR με τον τρόπο που πρόκειται να (μην) εφαρμοστεί στην Ελλάδα και γίνεται κουβέντα για τους παίκτες που θα ξεχωρίσουν και για την ομάδα που θα κατακτήσει τον φετινό τίτλο.

1ο μέρος: Είναι σωστό το μέτρο των playoff και playout με συμμετοχή και των 14 ομάδων;

2ο μέρος (06:35): Θα πετύχει η χρήση VAR στην Ελλάδα;

3ο μέρος (10:22): Ο πρώτος σκόρερ θα είναι Έλληνας ή ξένος;

4ο μέρος (16:17): Ποιος θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του Soundcloud ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify και στο iTunes και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

 

Stoiximan.gr: Η Super League 1 ξεκινά με 30.000€ εγγυημένα χρηματικά έπαθλα* στο Fantasy Τουρνουά για το ελληνικό πρωτάθλημα! Ακόμα να φτιάξεις την ομάδα σου; Πάτα εδώ. (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά)

News 24/7

24MEDIA NETWORK