Ποιος θα πάρει το Champions League;

Ο Ζινεντίν Ζιντάν που είναι σαν τον Μίτσελ, ο Ολυμπιακός στο Champions League, η αποτυχία της ΑΕΚ 2021 και ο επόμενος πρωταθλητής Ευρώπης στο νέο Pod-όσφαιρο.

Ο Ντίβοκ Ορίγκι της Λίβερπουλ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, στα ημιτελικά του Champions League 2018-2019, 'Άνφιλντ', Λίβερπουλ
Ο Ντίβοκ Ορίγκι της Λίβερπουλ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, στα ημιτελικά του Champions League 2018-2019, 'Άνφιλντ', Λίβερπουλ AP PHOTOS

Στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, ο Κώστας Μπράτσος και ο Γιώργος Περπερίδης σχολιάζουν την παρουσία του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League και εξετάζουν αν ήταν προτιμότερο τελικά να παίζει στο Europa League. Αναλύονται οι αλλαγές στην ΑΕΚ κι αν τελικά θα έχουν αποτέλεσμα. Από τον διεθνή χώρο, ασκείται... επίθεση στον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος παρομοιάζεται με τον Μίτσελ, ενώ προβλέπεται και ο επόμενος πρωταθλητής Ευρώπης.

1ο μέρος: Θα παίζει Ευρώπη τον Φεβρουάριο ο Ολυμπιακός;

2ο μέρος (09:41): Προλαβαίνει να σώσει τη χρονιά η ΑΕΚ;

3ο μέρος (22:37): Είναι τελικά καλός προπονητής ο Ζινεντίν Ζιντάν;

4ο μέρος (34:36): Ποιος θα πάρει το φετινό Champions League;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του Soundcloud ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify και στο iTunes και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK