Είναι αποτυχημένη ήδη η χρονιά για τον ΠΑΟΚ;

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι των μεταγραφών στη Super League 1, αυτό που περιμένει τον ΠΑΟΚ και τον Νεϊμάρ φέτος και η απάντηση στο δίλημμα Λιονέλ Μέσι - Βίρτζιλ φαν Ντάικ.

Ο Τσούμπα Άκπομ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Τσούμπα Άκπομ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Στο Pod-όσφαιρο της εβδομάδας, ο Κώστας Μπράτσος με τον Γιώργο Περπερίδη κάνουν μία μεγάλη ανάλυση για τις καλοκαιρινές μεταγραφές ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Άρη και Παναθηναϊκού και αποφασίζουν ποιοι ενισχύθηκαν πραγματικά και ποιοι αποδυναμώθηκαν. Στη συνέχεια, κρίνουν την επερχόμενη σεζόν του νταμπλούχου Ελλάδας και ένας εκ των δύο τη βγάζει από τώρα αποτυχημένη.

Από τον διεθνή χώρο, γελούν με τον Νεϊμάρ και την τύχη που του επιφυλάσσει πια η Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ξανά ένας από τους δύο υποστηρίζει ότι ο Λιονέλ Μέσι αξίζει περισσότερο το βραβείο The Best από τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ.

1ο μέρος: Υπήρξε πραγματική μεταγραφική ενίσχυση των 'μεγάλων' της Super League 1;

2ο μέρος (26:49): Είναι αποτυχημένη ήδη η χρονιά για τον ΠΑΟΚ;

3ο μέρος (32:08): Θα παίξει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ;

4ο μέρος (37:55): Μήπως ο Μέσι αξίζει περισσότερο το The Best από τον Φαν Ντάικ;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του Soundcloud ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK