Ποιος από τους 'κομμένους' να μην επιστρέψει στην Εθνική;

Ο Τζον φαν'τ Σιπ και οι 4 'κομμένοι' διεθνείς βρίσκονται στο μικροσκόπιο του Pod-όσφαιρο, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Το μπλόκο του Λιονέλ Μέσι στον Πάουλο Ντιμπάλα και του... Όλιβερ Καν στον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ποιος από τους 'κομμένους' να μην επιστρέψει στην Εθνική;
EUROKINISSI SPORTS

Στο επεισόδιο... εθνικών ομάδων του Pod-όσφαιρο, Κώστας Μπράτσος και Λευτέρης Ελευθερίου αποφασίζουν ότι ο Τζον φαν'τ Σιπ πρέπει να παραμείνει στον πάγκο της Ελλάδας για να δείξει την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του. Αποφασίζουν ποιος από τους Κώστα Μανωλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Ανδρέα Σάμαρη και Κώστα Μήτρογλου δεν πρέπει να ξανακληθεί στην Εθνική ομάδα και ποια η σύνδεση με τον Κώστα Φορτούνη.

Στον διεθνή χώρο, η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από τον Πάουλο Ντιμπάλα και τον πραγματικό λόγο που δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής στην Αργεντινή αντάξιο των ικανοτήτων του και δη φέτος που βρίσκεται σε καλή φόρμα. Τέλος, αναλύεται το σενάριο ο Ζοζέ Μουρίνιο να συνυπάρξει με Όλιβερ Καν στην Μπάγερν Μονάχου και πόσο θα αντέξει.

1ο μέρος: Πρέπει να μείνει ο Φαν'τ Σιπ στον πάγκο της Ελλάδας;

2ο μέρος (8:53): Να επιστρέψουν οι 'κομμένοι' στην Εθνική ομάδα;

3ο μέρος (16:28): Θα αφήσει ο Μέσι τον Ντιμπάλα να παίξει βασικός στην Αργεντινή;

4ο μέρος (28:22): Ποιος προπονητής ταιριάζει περισσότερο στην Μπάγερν; Μουρίνιο ή Αλέγκρι;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του YouTube ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Soundcloud, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK