Ποιος ήταν ο Κόμπε Μπράιαντ του ποδοσφαίρου;

Οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού, το γήπεδο της ΑΕΚ, η Ίντερ του Κρίστιαν Έρικσεν και ο Κόμπε Μπράιαντ του ποδοσφαίρου στο 'μικροσκόπιο' του Pod-όσφαιρο.

Ποιος ήταν ο Κόμπε Μπράιαντ του ποδοσφαίρου;
AP PHOTOS

Το νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο καταπιάνεται με το πιο σημαντικό θέμα του 2020, τον θάνατο του Κόμπε Μπράιαντ, προσπαθώντας να τον εντάξει σε μία ποδοσφαιρική συζήτηση με ένα συγκεκριμένο ερώτημα: Ποιος είναι αντίστοιχος παίκτης του ποδοσφαίρου; Κώστας Μπράτσος και Λευτέρης Ελευθερίου μιλούν και για τις (ελάχιστες) πιθανότητες που δίνει η απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν στην Ίντερ για να αποκαθηλώσει τη Γιουβέντους.

Από τον ελληνικό χώρο, σχολιάζεται η μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού και πώς θα χωρέσουν όλοι αυτοί οι νεοφερμένοι παίκτες στην ενδεκάδα, ενώ τίθεται το ερώτημα γιατί εν έτει 2020 υπάρχουν ομάδες που προτιμούν το Ολυμπιακό Στάδιο ως έδρα σε σχέση με τη Ριζούπολη.

1ο μέρος: Είναι ο Παναθηναϊκός η πιο ενισχυμένη ομάδα;

2ο μέρος (07:17): Ποιο γήπεδο είναι καλύτερο για την ΑΕΚ;

3ο μέρος (14:10): Είναι φαβορί για τη Serie A η Ίντερ του Έρικσεν;

4ο μέρος (25:40): Ποιος ήταν ο Κόμπε Μπράιαντ του ποδοσφαίρου;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιραο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του YouTube ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Soundcloud, στο Podbean, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK