Ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας;

Ο νικητής του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού με τα λάθη της, οι ομάδες που θα προκριθούν στο Champions League και η σύγκριση Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς-Ροναλντίνιο.

Ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας;

Στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο οι Κώστας Μπράτσος και Λευτέρης Ελευθερίου προσπαθούν να βρουν τον επόμενο νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας και σχολιάζουν το ενδεχόμενο να έχουμε κρύα και ζεστά μπαλάκια στην κλήρωση. Στο 2ο μέρος αναλύεται η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, τα λάθη της κι ο επικείμενος αγώνας με την Άρσεναλ.

Στο διεθνές σκηνικό γίνονται προβλέψεις για τις ομάδες που θα προκριθούν στα προημιτελικά του Champions League και δίνουν απάντηση στο Γιαν Όμπλακ-Άλισον, ενώ απαντούν και στο ακόμη μεγαλύτερο δίλημμα: Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ή Ροναλντίνιο;

1ο μέρος: Ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας;

2ο μέρος (10:06): Ήταν σωστή η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού;

3ο μέρος (20:19): Ποιοι θα προκριθούν στα προημιτελικά του Champions League;

4ο μέρος (31:40): Είναι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ο 3ος καλύτερος παίκτης του 21ου αιώνα;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του YouTube ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Soundcloud, στο Podbean, στα Google Podcasts, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK