Πόσο δίκαιη ήταν η απονομή της Χρυσής Μπάλας στον Λιονέλ Μέσι;

Σε ένα επεισόδιο με αρκετή ένταση και διαφωνίες σε επίπεδο τσακωμού, το Pod-όσφαιρο αποφασίζει ποιος εκ των Μέσι-Φαν Ντάικ έπρεπε να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα και αποφασίζει το μέλλον ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Πόσο δίκαιη ήταν η απονομή της Χρυσής Μπάλας στον Λιονέλ Μέσι;
AP

Στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, ο Κώστας Μπράτσος και ο Λευτέρης Ελευθερίου κάνουν τον πολυαναμενόμενο τσακωμό για τη Χρυσή Μπάλα και τον τελικό νικητή της. Τρεις παίκτες επιστρατεύονται για να μην καταλήξει το τρόπαιο στον Βίρτζιλ φαν Ντάικ.

Νωρίτερα, πάντως, κάνουν προβλέψεις σε βάθος 3ετίας. Τι θα συμβεί με το γήπεδο της ΑΕΚ και τι έσοδα θα αποφέρει όταν τελικά η ομάδα θα μπει στο νέο 'σπίτι' της; Θα πρέπει να κρατήσει τον Πέδρο Μαρτίνς ο Ολυμπιακός όταν αποκλειστεί από την Ευρώπη, επειδή δεν θα πάρει σοβαρά το Europa League (στο οποίο θα προκριθεί, μάλλον); Ποιους παίκτες θα πρέπει να βάλει ο Αμπέλ Φερέιρα στην ενδεκάδα για να φτάσει από το 40% στο 70% των δυνατοτήτων του ο ΠΑΟΚ; Οι απαντήσεις σε ένα χορταστικό επεισόδιο με αρκετή ένταση.

1ο μέρος: Είναι αρκετό το νέο γήπεδο της ΑΕΚ;

2ο μέρος (10:53): Θα κρίνει όντως κάτι το Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας;

3ο μέρος (20:54): Πρέπει να παίζουν βασικοί οι Ίγνκασον, Ελ Καντουρί, Πέλκας;

4ο μέρος (30:18): Πόσο δίκαιη ήταν η απονομή της Χρυσής Μπάλας στον Λιονέλ Μέσι;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του YouTube ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Soundcloud, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK