Πόσους βαθμούς θα κατακτήσει ο Ολυμπιακός στο Champions League;

Το Pod-όσφαιρο επιστρέφει με στοιχήματα για την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League, για το πόσο καλός είναι ο Χάρι Κέιν και για το αν η εθνική Ολλανδίας θα αποτύχει όπως η Εθνική Ελλάδας στις επόμενες διοργανώσεις.

Πόσους βαθμούς θα κατακτήσει ο Ολυμπιακός στο Champions League;

Στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, ο Λευτέρης Ελευθερίου επιστρέφει και αποκαλύπτει τους βαθμούς που θα συγκεντρώσει ο Ολυμπιακός στον όμιλο του Champions League και ο Κώστας Μπράτσος γελάει με την εθνική Αγγλίας στη συζήτηση για τον Χάρι Κέιν. Αμφότεροι αποκλείουν την παρουσία της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, αλλά έχουν βλέψεις για τη νεανική Ολλανδία στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις.

1ο μέρος: Πόσους βαθμούς θα κατακτήσει ο Ολυμπιακός στο Champions League;

2ο μέρος (5:58): Θα γίνει ο Χάρι Κέιν ο κορυφαίος επιθετικός στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας;

3ο μέρος (13:00): Θα προκριθεί η Ελλάδα στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022;

4ο μέρος (20:52): Θα φτάσει σε τελικό διοργάνωσης η εθνική Ολλανδίας μέχρι το 2026;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του Soundcloud ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

Πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος προπονητής; Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις στo Fantasy Champions League τουρνουά του Stoiximan.gr

 

News 24/7

24MEDIA NETWORK