Πρέπει να φύγει ο Αμπέλ Φερέιρα απ' τον ΠΑΟΚ;

Η πόρτα εξόδου για Αμπέλ Φερέιρα από τον ΠΑΟΚ και για Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, η 6η ομάδα των πλέι οφ της Super League 1 και οι γιοι κορυφαίων ποδοσφαιριστών που κηλιδώνουν το όνομα του πατέρα τους.

Πρέπει να φύγει ο Αμπέλ Φερέιρα απ' τον ΠΑΟΚ;
EUROKINISSI SPORTS

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο γίνεται συζήτηση για το αν ο Αμπέλ Φερέιρα πρέπει να φύγει από τον ΠΑΟΚ για να ανέβει αγωνιστικά ο σύλλογος ή μπορούν να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν στα αποδυτήρια της ομάδας και μεταφέρονται στον αγωνιστικό χώρο. Στο 2ο μέρος, οι Κώστας Μπράτσος και Λευτέρης Ελευθερίου αποφασίζουν για το ποια ομάδα από τις 6+1 διεκδικήτριες θα καταφέρει να γίνει η 6η των πλέι οφ της Super League 1.

Στον διεθνή χώρο, σχολιάζεται το ντεμπούτο του Ντανιέλ Μαλντίνι με τη φανέλα της Μίλαν, προκαλώντας έντονη διαφωνία για το αν οι γιοι πολύ σπουδαίων ποδοσφαιριστών πρέπει να ακολουθούν τον δρόμο του πατέρα τους. Το επεισόδιο ολοκληρώνεται με μια ανάλυση του τι συνέβη μεταξύ Λιονέλ Μέσι και Ερίκ Αμπιντάλ και των δύο δεδομένων που ορίζουν το μέλλον του Αργεντινού, όταν τελειώσει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του 2021.

1ο μέρος: Πρέπει να φύγει ο Αμπέλ Φερέιρα απ' τον ΠΑΟΚ;

2ο μέρος (12:16): Ποια ομάδα θα προλάβει τα playoffs;

3ο μέρος (21:37): Πρέπει οι γιοι πολύ μεγάλων παικτών να γίνονται ποδοσφαιριστές;

4ο μέρος (34:25): Υπάρχει περίπτωση πλέον να φύγει ο Μέσι απ' την Μπαρτσελόνα;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του YouTube ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Soundcloud, στο Podbean, στα Google Podcasts, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK