Τα ποδοσφαιρικά βραβεία του 2019 και του 21ου αιώνα

Το χορταστικό special podcast του Contra.gr για τους καλύτερους του ποδοσφαιρικού 2019 αλλά και του αιώνα μέχρι στιγμής. Οι εκπλήξεις είναι πολλές.

Οι Ρομπέρτο Κάρλος, Κακά, Ρονάλντο και Ροναλντίνιο (από αριστερά στα δεξιά) της Βραζιλίας πανηγυρίζουν το γκολ του Κακά σε αναμέτρηση με την Κροατία για τη φάση ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006 στο Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου, Τρίτη 13 Ιουνίου 2006
Οι Ρομπέρτο Κάρλος, Κακά, Ρονάλντο και Ροναλντίνιο (από αριστερά στα δεξιά) της Βραζιλίας πανηγυρίζουν το γκολ του Κακά σε αναμέτρηση με την Κροατία για τη φάση ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006 στο Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου, Τρίτη 13 Ιουνίου 2006 AP PHOTO/JASPER JUINEN

Το 2019 ολοκληρώθηκε και οι Κώστας Μπράτσος και Λευτέρης Ελευθερίου αποφάσισαν να κάνουν ένα διαφορετικό podcast, αφήνοντας κατά μέρους τις κόντρες τους στο Pod-όσφαιρο. Η special εορταστική εκπομπή αφορά τους καλύτερους του 2019 αλλά και του 21ου αιώνα μέχρι στιγμής, δηλαδή των 20 ετών που προηγήθηκαν.

Αναζητήθηκαν απαντήσεις σε 8 κατηγορίες (καλύτερα γκολ, καλύτερα παιχνίδια με εθνικές και συλλόγους, καλύτεροι παίκτες, καλύτεροι προπονητές, καλύτερες εθνικές ομάδες και σύλλογοι, καλύτερες στιγμές) και πολλές φορές προκλήθηκε σύγκρουση, ιδίως στις λίστες των κορυφαίων παικτών. Συμφωνήθηκε... ομόφωνα η απουσία του Ροναλντίνιο από το top10 του αιώνα, ενώ ουδείς ξεχώρισε το γκολ του Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό Champions League 2002. Τι ακριβώς ειπώθηκε; Ιδού:


News 24/7

24MEDIA NETWORK