Θα αντέξει ο Ολυμπιακός αν πουλήσει 3 βασικούς;

Οι επικείμενες πωλήσεις του Ολυμπιακού, οι ελπίδες τίτλου του ΠΑΟΚ, το φινάλε του Έντινσον Καβάνι και το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ στο 'μικροσκόπιο' του Pod-όσφαιρο.

Θα αντέξει ο Ολυμπιακός αν πουλήσει 3 βασικούς;
EUROKINISSI SPORTS

Στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, Κώστας Μπράτσος και Λευτέρης Ελευθερίου επαναξιολογούν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για τον τίτλο εφόσον πουλήσει τους Ντανιέλ Ποντένσε, Κώστα Τσιμίκα και Ομάρ Ελαμπντελαουί και εξηγούν γιατί ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο.

Από τον διεθνή χώρο, γίνεται συζήτηση για το πόσο καλός ήταν τελικά ο Έντινσον Καβάνι και το αν ταιριάζει στην Ατλέτικο, ενώ τέλος η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από το παιδί-θαύμα της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ, και το κατά πόσο μπορεί να πωληθεί με 9ψήφιο ποσό στο μέλλον.

1ο μέρος: Θα αντέξει ο Ολυμπιακός αν πουλήσει 3 βασικούς;

2ο μέρος (13:26): Θα χρειαστεί τελικά μεταγραφές ο ΠΑΟΚ;

3ο μέρος (20:19): Υπήρξε κορυφαίος παίκτης ο Έντινσον Καβάνι;

4ο μέρος (30:15): Θα ανατρέψει την Μπάγερν η Ντόρτμουντ με Χάαλαντ;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του YouTube ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Soundcloud, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK