Θα ασχοληθεί με το Champions League ο Ολυμπιακός;

Ο Ολυμπιακός που προτιμάει το πρωτάθλημα από το Champions League, η Τότεναμ των 7 γκολ παθητικό και του ερωτικού τριγώνου, η ΑΕΚ που περιμένει τις εξελίξεις ύστερα από γκέλα και η Ίντερ της αναπόφευκτης αποτυχίας.

Θα ασχοληθεί με το Champions League ο Ολυμπιακός;
EUROKINISSI SPORTS

Στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, ο φίλος της Τότεναμ Γιώργος Περπερίδης εξηγεί πώς η ομάδα του δέχθηκε 7 γκολ από την Μπάγερν και μιλάει για τις υπόλοιπες εκπλήξεις της αγωνιστικής στο Champions League, ο Λευτέρης Ελευθερίου απορρίπτει το ερώτημα για τα δύο σημαντικά παιχνίδια την εβδομάδα από τον Ολυμπιακό και ο Κώστας Μπράτσος τους αποκαλύπτει τις φήμες για ερωτικό τρίγωνο στην Premier League.

Στο τραπέζι και η ΑΕΚ μετά από την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ και τι θα συμβεί στην επόμενη απώλεια βαθμών, καθώς και η Ίντερ, η οποία μετά από την απολύτως επιτυχημένη εκκίνηση στη σεζόν της θα κατορθώσει να μη διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα.

1ο μέρος: Τι θα συμβεί στην ΑΕΚ με την επόμενη γκέλα;

2ο μέρος (9:03): Θα έχει 2 σημαντικούς αγώνες την εβδομάδα ο Ολυμπιακός;

3ο μέρος (18:33): Πόσες εκπλήξεις είχαμε αυτήν την εβδομάδα στο Champions League;

4ο μέρος (30:33): Θα πάρει το πρωτάθλημα Ιταλίας η Ίντερ;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του Soundcloud ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK