Θα φτάσει στο νταμπλ ο Ολυμπιακός;

Η ομάδαπ που θα σταματήσει τον Ολυμπιακό στο κύπελλο, η νέα εκκίνηση της Εθνικής Ελλάδας, ο κορονοϊός στο Euro 2020 και ο νικητής του Λίβερπουλ-Ατλέτικο στο 'μικροσκόπιο' του Pod-όσφαιρο.

Θα φτάσει στο νταμπλ ο Ολυμπιακός;
EUROKINISSI SPORTS

Στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, Κώστας Μπράτσος και Λευτέρης Ελευθερίου σχολιάζουν την απόφαση του αθλητικού δικαστή για -7 βαθμούς στον ΠΑΟΚ και το πώς αυτή χρίζει πρωταθλητή τον Ολυμπιακό, αλλά και τι σημαίνει αυτό για το Κύπελλο Ελλάδας. Η κλήρωση των ομίλων του Nations League και οι ελπίδες της Εθνικής Ελλάδας βρίσκονται επίσης στο 'μικροσκόπιο'.

Στην 3η ενότητα γίνεται κουβέντα για το προσεχές Euro 2020 που θα διεξαχθεί σε 12 χώρες και το αν υπάρχει περίπτωση να αναβληθεί λόγω κορονοϊού, ενώ η συζήτηση καταλήγει στη μονομαχία της Λίβερπουλ με την Ατλέτικο στο 'Άνφιλντ' και το ποιος θα προχωρήσει στα προημιτελικά του Champions League.

1ο μέρος: Θα φτάσει στο νταμπλ ο Ολυμπιακός;

2ο μέρος (12:07): Τι θα κάνει η Ελλάδα στο Nations League;

3ο μέρος (19:51): Πρέπει να αναβληθεί το Euro 2020 λόγω κορονοϊού;

4ο μέρος (30:15): Ποιος θα προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League; Ατλέτικο ή Λίβερπουλ;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του YouTube ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Soundcloud, στο Podbean, στα Google Podcasts, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK