Θα νικήσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό;

Η σωστή επιλογή για το Άρσεναλ-Ολυμπιακός, οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ να κυριαρχήσει στα επικείμενα ντέρμπι, η σύγκριση του Έρλινγκ Χάαλαντ με τον Κιλιάν Εμπαπέ και η αλλαγή του κανονισμού στο οφσάιντ.

Θα νικήσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό;
EUROKINISSI SPORTS

Στο 55ο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, Κώστας Μπράτσος και Λευτέρης Ελευθερίου ασχολούνται με τις μεγάλες προκλήσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Αποφασίζουν ποιος είναι ο προτιμότερος δρόμος για τους 'ερυθρολεύκους', ενόψει της ρεβάνς με την Άρσεναλ και αν ο ΠΑΟΚ θα έχει το πάνω χέρι στα 5 ντέρμπι που θα διεξαχθούν με τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και κύπελλο το επόμενο δίμηνο.

Στο διεθνές προσκήνιο, γίνεται σύγκριση μεταξύ του Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ, των δύο wonderkids εκ των οποίων ξεχωρίζει το ένα, χωρίς να μειώνει το άλλο. Τέλος, σχολιάζεται η επικείμενη αλλαγή του κανονισμού του οφσάιντ και το κατά πόσο κινείται προς τον σωστό δρόμο.

1ο μέρος: Με τι πρέπει να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός τώρα;

2ο μέρος (13:43): Θα νικήσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό;

3ο μέρος (23:20): Ποιος είναι καλύτερο wonderkid;

4ο μέρος (38:29): Είναι σωστή η αλλαγή του οφσάιντ;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του YouTube ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Soundcloud, στο Podbean, στα Google Podcasts, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK