Τι πρέπει να κάνει για το Europa League ο Ολυμπιακός;

Οι πιθανότητες επιτυχίας του Ολυμπιακού στο Europa League, το 'φαινόμενο' ΟΦΗ, ο αποκλεισμός του Άγιαξ και ο βέβαιος τίτλος της Λίβερπουλ στο προσκήνιο του Pod-όσφαιρο.

Τι πρέπει να κάνει για το Europa League ο Ολυμπιακός;
EUROKINISSI SPORTS

Στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, ο Κώστας Μπράτσος και ο Λευτέρης Ελευθερίου εξηγούν το πώς θα πετύχει ο Ολυμπιακός στο Europa League κι αν χρειάζεται μεταγραφές ή επαναπροσδιορισμό στόχων. Ο Σταύρος Καραΐνδρος από την Κρήτη συμμετέχει στη ενότητα για τον ΟΦΗ και το πώς θα καταφέρει να τερματίσει στην 3η θέση, παρότι ορισμένοι άνθρωποί του προτιμούν ακόμα και τα... playout.

Στον διεθνή χώρο, το μοιρολόι για τον Άγιαξ συνεχίζεται από τον πιο φανατικό οπαδό του παιχνιδιού της ομάδας στην Ελλάδα, ο οποίος αρνείται να πανηγυρίσει για τον βέβαιο τίτλο της Λίβερπουλ.

1ο μέρος: Τι πρέπει να κάνει στη συνέχεια ο Ολυμπιακός;

2ο μέρος (10:31): Μέχρι ποια θέση θα φτάσει ο ΟΦΗ;

3ο μέρος (29:25): Κόστισαν στον Άγιαξ οι πωλήσεις Ντε Γιονγκ-Ντε Λιχτ;

4ο μέρος (39:44): Είναι πρωταθλήτρια Αγγλίας η Λίβερπουλ;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του YouTube ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Soundcloud, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK