1/7 κλήρωση και νέος πρόεδρος, 23/8 η πρεμιέρα

Με αποφάσεις που έλαβε στο Δ.Σ. της Παρασκευής η Super League, ορίστηκαν οι ημερομηνίες του μπαράζ μεταξύ της Ξάνθης και του 3ου της Football League, της κλήρωσης του πρωταθλήματος, των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου, καθώς και της έναρξης και της λήξης της νέας σεζόν.

1/7 κλήρωση και νέος πρόεδρος, 23/8 η πρεμιέρα

Συγκεκριμένα:

-Το νέο πρωτάθλημα (2014-15) θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 23-24 Αυγούστου, δηλαδή μία εβδομάδα πιο αργά σε σχέση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

-Η λήξη του νέου πρωταθλήματος είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 31 Μαΐου 2015. Ωστόσο, υπάρχει πρόταση του Αστέρα Τρίπολης για να διεξαχθούν τέσσερις εμβόλιμες αγωνιστικές (αντί για τρεις), έτσι ώστε το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί στις 24 Μαΐου. Αυτό θα γίνει προκειμένου η ομάδα που αγωνίζεται νωρίς στην Ευρώπη (από αρχές Ιουλίου) να έχει χρόνο να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί.

-Η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί την Τρίτη 1 Ιουλίου στην Αθήνα. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ., κατά το οποίο θα προκύψει ο διάδοχος του Γιάννη Μώραλη στην προεδρία της Super League μέσω αρχαιρεσιών.

-Η Super League επιμένει όπως το μπαράζ μεταξύ της Ξάνθης και του 3ου των πλέι οφ της Football League να διεξαχθεί την Κυριακή 8 Ιουνίου. Αυτή είναι και η πιθανότερη ημερομηνία παρά το αίτημα της "μικρής" λίγκας να διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου.

-Μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της Super League λόγω απόλυτης ισοβαθμίας στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, την 8η θέση τη σεζόν που τελείωσε κατέλαβε οριστικά ο Λεβαδειακός, ενώ στην 9η θέση κατατάσσεται ο Παναιτωλικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK