10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να στηρίξουμε το νέο Mike Bassett (VIDEO)

Οι παραγωγοί του sequel της θρυλικής ταινίας "Mike Bassett" παρουσίασαν το νέο teaser trailer της ταινίας, για τον μοναδικό Άγγλο προπονητή που είναι έτοιμος να τα βάλει με τους Γερμανούς και να οδηγήσει τα "λιοντάρια" στον απόλυτο θρίαμβο.

10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να στηρίξουμε το νέο Mike Bassett (VIDEO)

Το "Mike Bassett - Interim Manager" βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα, αφού αναζητεί χρηματοδότηση και μέσω της γνωστής ιστοσελίδας "Kickstarter. Σε αυτήν, ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει με τον οβολό του, ώστε να γίνει κι αυτός παραγωγός της ταινίας.

Μάλιστα, δεν πρόκειται για δωρεά, αλλά για επένδυση, αφού εάν προσφέρεις 5 λίρες, θα λάβεις ένα ηχητικό ευχαριστήριο μήνυμα από τον ίδιο τον Μάικ Μπάσετ, εάν προσφέρει 10 λίρες το όνομά σου θα βρεθεί στους τίτλους τέλους, εάν προσφέρεις 1.500 λίρες θα γίνεις κομπάρσος της ταινίας και εάν προσφέρεις 10.000 λίρες η εταιρία σου θα διαφημιστεί μέσω της ταινίας!

Μέχρι στιγμής, το εγχείρημα έχει συγκεντρώσει 80.000 από τις 250.000 λίρες που είναι ο στόχος μέχρι τις 20 Νοεμβρίο. Σιγά σιγά, ο Μπάσετ (κατά κόσμον Ρίκι Τόμλινσον) δραστηριοποιείται μέσω VIDEO προσπαθώντας να βοηθήσει στη συλλογή των χρημάτων που θα καταστήσουν γεγονός τη δημιουργία της δεύτερης ταινίας, του sequel του επικού "Mike Bassett: England Manager" από το 2001 και της αντίστοιχης σειράς του 2004.

Το Contra.gr στηρίζει αυτήν την προσπάθεια και για να σας πείσει να τη ενισχύσετε ( μπορείτε εδώ) σας παραθέτει 10 λόγους για τους οποίους ΠΡΕΠΕΙ να γυριστεί αυτή η ταινία, η οποία, αν επιτευχθεί ο στόχος, είναι προγραμματισμένο να προβληθεί τον Φεβρουάριο του 2016.

Γιατί είναι ο μοναδικός που αντιστέκεται στη γερμανική μηχανή

Γιατί γι' αυτόν τα συστήματα και οι τακτικές είναι ξεκάθαρες

Γιατί οι ομιλίες του στο ημίχρονο μας θυμίζουν κάτι από Ελλάδα

Γιατί ξέρει να προωθεί το αντικείμενο της δουλειάς του

Γιατί έχει φίλους στους οποίους μπορεί να στηριχθεί

Γιατί είναι ενημερωμένος up to date για όλες τις εξελίξεις

Γιατί πάντα γνωρίζει ποιον καλεί στην εθνική

Γιατί η αγάπη με τους φιλάθλους είναι αμοιβαία

Γιατί είναι ο μόνος που κατάφερε να αποτρέψει συνέντευξη Πελέ

Και τέλος, γιατί δεν τον ξεχνούν ποτέ οι Άγγλοι φίλαθλοι, ακόμα και στο Μουντιάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK