11η αγωνιστική: Αλλοι έπαιζαν, άλλος κέρδισε

Το μεγάλο ντέρμπι της Αντερλεχτ με την Μπριζ είχε νικητή...την Σταντάρ Λιέγης. Η τελευταία, με την νίκη της με 1-0 επί της Σαρλερουά, άφησε τις άλλες δύο να "κονταροχτυπηθούν" και τελικά να αναδειχθούν ισόπαλες με 2-2. Η ομάδα του Βερκότερεν μπορεί να έμεινε αήττητη, αλλά απομακρύνθηκε κατά τρεις πόντους από το πρώτο σκαλοπάτι. Ακόμα πιο μακριά αυτή του Κέλεμανς, που κοιτάζει το ρετιρέ από την 6η θέση.

11η αγωνιστική: Αλλοι έπαιζαν, άλλος κέρδισε
Το μεγάλο ντέρμπι της Αντερλεχτ με την Μπριζ είχε νικητή... την Σταντάρ Λιέγης. Η τελευταία, με την νίκη της με 1-0 επί της Σαρλερουά, άφησε τις άλλες δύο να "κονταροχτυπηθούν" και τελικά να αναδειχθούν ισόπαλες με 2-2. Η ομάδα του Βερκότερεν μπορεί να έμεινε αήττητη, αλλά απομακρύνθηκε κατά τρεις πόντους από το πρώτο σκαλοπάτι. Ακόμα πιο μακριά αυτή του Κέλεμανς, που κοιτάζει το ρετιρέ από την 6η θέση.

Aπό τις ομάδες που κυνηγούν την Ευρώπη καμία δεν νίκησε με αποτέλεσμα να πλησιάσει η Γάνδη, η οποία επικράτησε με 3-0 της Μπέβερεν. Αυτό γιατί η Βέστερλο έμεινε στο 1-1 με την Λόκερεν, ενώ η Ζούλτε Βάρεγκεμ συνετρίβη στην έδρα της με 1-5 από την Σιντ Τρούιντεν. Στον πάτο της βαθμολογίας θα συνεχίσει η Γκέρμιναλ, που "είδε" τις Βρυξέλλες να περνούν από την έδρα της με 1-0.


Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής
Σταντάρ Λιέγης-Σαρλερουά 1-0
Βέστερλο-Λόκερεν 1-1
Γάνδη-Μπέβερεν 3-0

Ζουλτ Βάρεγκε-Σεντ Τρούιντεν 1-5

Γκενκ-Μουσκρόν 1-0
Γκερμινάλ-Βρυξέλλες 0-1
Λα Λουβιέρ-Λιρς 1-0
Σερκλ Μπριζ-Ρόζελαρ 2-2

Κυριακή 23/10

Aντερλεχτ-Μπριζ 2-2






News 24/7

24MEDIA NETWORK