11η αγωνιστική: Γκολ και ξύλο!

"...Μια τέτοια νύχτα που η αλήθεια κερνούσε το φεγγάριπήρε ξανά η αλεπού το θάνατο χαμπάρι άναψε φωτιά σε λάθος μέρος κι όσοι πήγαν κανείς δεν έμαθε ποτέ και πότε φύγαν. Κάποιος είπε ότι έχουν γίνει ερπετά και ζούν ακόμα με ότι σάπιο περισσεύει για να τρώνε από το χώμα κάποιος άλλος τά’χει δει λέει να πετάνε να κλέβουν απ’ τον ήλιο και στη νύχτα να γυρνάνε." Active Member - Μύθοι του Βάλτου

11η αγωνιστική: Γκολ και ξύλο!
Όταν η ελληνική πολιτεία και η ΕΠΟ διεκδικούσαν την ανάληψη του Euro 2012 πολλοί έσπευσαν να πουν ότι τα επεισόδια που γίνονται στα ελληνικά γήπεδα υπερπροβάλλονται προκειμένου να πληγεί η υποψηφιότητα. Τώρα τι έχουν να πουν άραγε;

Το Euro 2012 χάθηκε (πάλι καλά) και τα επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και αγριότητα. Στη Λειβαδιά αποδείχθηκε για άλλη μία φορά ότι οι Ελληνες ποδοσφαιρόφιλοι κινδυνεύουν άμεσα στα γήπεδα διότι η βία ουδέποτε καταπολεμήθηκε επαρκώς στη χώρα μας.

Κινδύνεψαν και πάλι ζωές και μένει τώρα να δούμε τι μέτρα θα πάρουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου έτσι ώστε να μην ξαναδούν τα μάτια μας τέτοια γεγονότα.

Από τα αγωνιστικά (υπήρξαν και τέτοια) θα κρατήσουμε:

* To υπέροχο γκολ του Βαγγέλη Μάντζιου στο ΟΑΚΑ που βοήθησε τον Παναθηναϊκό να φτάσει στην 4η συνεχόμενη νίκη του.

* Το ότι το Αιγάλεω ισοφάρισε στις καθυστερήσεις στο Αλκαζάρ κόντρα στην εξέλιξη του αγώνα. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η ομορφιά του.

* Tην απόκρουση του …γκολκίπερ Λεωνίδα Βόκολου στο ματς του ΟΦΗ με την Καλλιθέα στο Παγκρήτιο. Ο έμπειρος αμυντικός αντικατέστησε για λίγα λεπτά τον τραυματία Σουλογάνη.

Tι πετάμε:

* Την αλητεία, τους τζάμπα μάγκες και την ωμότητα των επεισοδίων της Λειβαδιάς. Πάρτε το χαμπάρι!

"ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK