12η αγωνιστική: Σούπερ Φιορεντίνα

H Γιουβέντους έκανε...πλάκα με την Ρόμα στο "Ολίμπικο" και μετά την νίκη της με 4-1 περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι Φιορεντίνα-Μίλαν για να μάθει την ακριβής απόσταση από το δεύτερο της βαθμολογίας. Το...αυτί στην Τωσκάνη θα έχει και η Ιντερ, η οποία υποδέχεται την αδύναμη Πάρμα.

12η αγωνιστική: Σούπερ Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα υπέταξε και τη Μίλαν και κατάφερε να την πιάσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Λούκα Τόνι, ο οποίος πέτυχε ακόμη δύο γκολ και αποδεικνύει πως το να σκοράρει κατά ριπάς κάθε άλλο παρά δύσκολο είναι.

Πίσω από τις τρεις πρωτοπόρους βρίσκεται η Ινερ. Οι νερατζούρι επιβλήθηκαν δύσκολα της Πάρμκα με 2-0 χάρη σε γκολ των Φίγκο και Καμπιάσο.

Κατά τα άλλα, η Λιβόρνο επικράτησε της Έμπολι και πλέον δείχνει πως μπορεί κάλλιστα να καθιερωθεί στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας. Πριν από τον αγώνα της Ίντερ, οι παίκτες του Ρομπέρτο Ντοναντόνιμπορούσαν να υπερηφανεύονται πως κατείχαν θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με νίκες προχώρησαν Ρετζίνα και Σαμπντόρια.

Το Σάββατο

H Γιουβέντους έκανε...πλάκα με την Ρόμα στο "Ολίμπικο" και μετά την νίκη της με 4-1 περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι Φιορεντίνα-Μίλαν για να μάθει την ακριβής απόσταση από το δεύτερο της βαθμολογίας. Το... αυτί στην Τωσκάνη θα έχει και η Ιντερ, η οποία υποδέχεται την αδύναμη Πάρμα.

Στο υποτιθέμενο ντέρμπι της Ρόμα με την Γιουβέντους η πρωταθλήτρια άφησε τους "τζιαλορόσι" να μείνουν ζωντανοί για ένα ημίχρονο. Για την ακρίβεια 45 και κάτι, αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Νέτβεντ άνοιξε το σκορ και μαζί τον δρόμο για τον θρίαμβο. Μέχρι εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αλλά υπερβολικά φλύαροι και δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Αμπιάτι.

Το τρίποντο είχε...κλειδωθεί ουσιαστικά για την "Γηραιά Κυρία" που βρήκε την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για την...τεσσάρα πριν από δύο χρόνια. Μέσα σε πέντε λεπτά ο Ιμπραϊμοβιτς (56') και ο Τρεζεγκέ (58', 61') ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-4 και σκόρπισαν τον...τρόμο στο "Ολίμπικο". Η αποβολή του Τιράμ και η μείωση του σκορ από τον Τόττι στο 65' έκλεισαν το φύλλο αγώνα και δεν άλλαξαν καθόλου την εικόνα υπεροχής των παικτών του Καπέλο.

Nωρίτερα η Ουντινέζε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Μεσίνα με 1-0.


Tα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Ουντινέζε-Μεσίνα 1-0
(87' Φελίπε)

Ρόμα-Γιουβέντους 1-4
(65' πεν. Τόττι - 45' Νέτβεντ, 56' Ιμπραϊμοβιτς, 58', 61' Τρεζεγκέ)

Kυριακή 20/11

Κιέβο-Άσκολι 1-1
(14' Πελισιέρ - 44' Κόμοτο)

Φιορεντίνα-Μίλαν 3-1
(10', 87' Τόνι, 46' Γιόργκενσεν - 25' Τζιλαρντίνο)

Λέτσε-Σιένα 3-0
(16' Βούτσινιτς, 54' Κόναν, 90' Κοτσολίνο)

Λιβόρνο-Έμπολι 2-0
(31' Μορόνε, 87' Λουκαρέλι)

Ρετζίνα-Κάλιαρι 3-1
(2' Αμορούζο, 38' Κότσα, 80' Παρέδες - 66' Αμπεγιόν)

Σαμπντόρια-Λάτσιο 2-0
(71' Ντιάνα, 73' Φλάκι)

Τρεβίζο-Παλέρμο 2-2
(2', 6' Ρετζινάλντο - 27' Φέρι, 69' Μπριέντσα)

Ίντερ-Πάρμα 2-0
(68' Φίγκο, 81' Καμπιάσο)





















News 24/7

24MEDIA NETWORK