13η αγωνιστική: Πρώτη ήττα για Χαρτς

Η 13η αγωνιστική αποδείχθηκε καταραμένη για τη Χαρτς. Δίχως ακόμη να έχει βρεθεί ο διάδοχος του Μπέρλι στον πάγκο, οι "καρδούλες" γνώρισαν την πρώτη ήττα τους στο πρωτάθλημα χάνοντας στο ντέρμπι του Εδιμβούργου από τη Χιμπέρνιαν με 2-0.

13η αγωνιστική: Πρώτη ήττα για Χαρτς

Η 13η αγωνιστική αποδείχθηκε... καταραμένη για τη Χαρτς. Δίχως ακόμη να έχει βρεθεί ο διάδοχος του Μπέρλι στον πάγκο, οι "καρδούλες" γνώρισαν την πρώτη ήττα τους στο πρωτάθλημα χάνοντας στο ντέρμπι του Εδιμβούργου από τη Χιμπέρνιαν με 2-0. Από το 78' μέχρι το 80' τα γκολ των γηπεδούχων που παρέμειναν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Από το 60' η Χαρτς αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιανκάουσκας, κανονικά στη βασική ενδεκάδα ο Τάκης Φύσσας.

Το εν λόγω αποτέλεσμα εκμεταλλεύτηκε η Σέλτικ, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει Στο Νταντί από τη Γιουνάιτεντ, κατάφερε να επικρατήσει με 4-2 και να περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (σε ισοβαθμία), χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων. Πιο κάτω δεν γίνεται να φτάσει η Ρέιντζερς, η οποία αναγκάστηκε σε εντός έδρας ισοπαλία με την Ινβερνές (1-1). Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα προηγούνταν, όμως ο Τόμσον έσωσε την παρτίδα για τους διαμαρτυρόμενους.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Ντανφέρμλιν-Μάδεργουελ 0-3
Φόλκερκ-Λίβινγκστον 1-1

Χιμπέρνιαν-Χαρτς 2-0
Κιλμάρνοκ-Αμπερντίν 4-2

Ρέιντζερς-Ινβερνές 1-1
Νταντί Γιουνάιτεντ-Σέλτικ 2-4


News 24/7

24MEDIA NETWORK