13η αγωνιστική: Το...ζώο της Τσέλσι ξύπνησε

Το άγριο...ζώο της Τσέλσι (όπως είχε πει ο Σούνες) έκανε την εμφάνιση του και επικράτησε με 3-0 της Νιούκαστλ, με τους "μπλε" να επιστρέφουν στις νίκες. Ιδιο σκορ για την Λίβερπουλ, την ώρα που η Αρσεναλ σταμάτησε το...τραίνο της Γουίγκαν περνώντας από το "JJB" με 3-2. Τρίποντο και για την Μάντσεστερ με το 3-1 επί της Τσάρλτον.

13η αγωνιστική: Το...ζώο της Τσέλσι ξύπνησε
Το άγριο...ζώο της Τσέλσι (όπως είχε πει ο Σούνες) έκανε την εμφάνιση του και επικράτησε με 3-0 της Νιούκαστλ, με τους "μπλε" να επιστρέφουν στις νίκες. Ιδιο σκορ για την Λίβερπουλ, την ώρα που η Αρσεναλ σταμάτησε το...τραίνο της Γουίγκαν περνώντας από το "JJB" με 3-2. Τρίποντο και για την Μάντσεστερ με το 3-1 επί της Τσάρλτον.

Στην αναμέτρηση του "Στάμφορντ Μπριτζ" οι "μπλε" ήθελαν να διαγράψουν την κακή εικόνα που είχαν με Μπέτις και Μάντσεστερ. Αν και στο πρώτο ημίχρονο δεν τα κατάφεραν στην επανάληψη το έκαναν και με το παραπάνω. Το σκορ άνοιξε ο Τζο Κόουλ στο 47' και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ερνάν Κρέσπο έδωσε...τέλος στην υπόθεση νίκη. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε με τυχερό γκολ του Ντάμιεν Νταφ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φρανκ Λάμπαρντ συμπλήρωσε 159 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι κάτοχος του σχετικού ρεκόρ.

Λίγες ώρες νωρίτερα η...δεύτερη Γουίγκαν γνώρισε την ήττα μετά από μισή ντουζίνα νίκες. "Δράστης" η Αρσεναλ που με δύο γκολ του Ανρί πέρασε από την έδρα της με 3-2 σε έναν αγώνα που ήταν εντυωπωσιακός στο πρώτο μέρος, όταν και μπήκαν όλα τα γκολ. Αυτή ήταν και η πρώτηφετινή εκτός έδρας νίκη για τους Λονδρέζους.

Παρά την απουσία του Ρόι Κιν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε ότι ακόμα είναι αρκετά ανταγωνιστική. Οι "μπέμπηδες"... άλωσαν το Λονδίνο και με το εμφατικό 1-3 πήραν το τρίποντο στην έδρα της Τσάρλτον. Ιδιος αριθμός τερμάτων και για την Λίβερπουλ, με τους πρωταθλητές όμως να μην δέχονται τέρμα από την Πόρτσμουθ του Αλέν Περέν.

Στους άλλο αγώνα της ημέρας η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο μηδέν με την Μπλάκμπερν και για δεύτερο συνεχές παιχνίδι στερήθηκε το τρίποντο, ενώ η Αστον Βίλα"ανάσανε" μετά από 4 αγώνες και έσπρωξε την Σάντερλαντ και άλλος προς τον υποβιβασμό.

Στα παιχνίδια της Κυριακής οι αναμετρήσεις έκαναν σέντρα στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν". Εκεί, η Γουέστ Χαμ έδειξε ότι είναι ομάδα φτιαγμένη από καλό μέταλλο και με τέρμα του Αντον Φέρντιναρντ στην εκπνοή απέσπασε 1-1 από την Τότεναμ. Οι "πετεινοί" είχαν πάρει κεφάλι από το...κεφάλι του Μίντο στο 16'.

Χορταστική η αναμέτρηση του Ρίβερσαϊντ με την Μίντλεσμπρο να εκμεταλεύεται τις επιθετικές της αρετές και να επικρατεί της Φούλαμ με 3-2, αν και είχε βρεθεί πίσω στο σκορ στο 70', με 1-2.


Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Γουίγκαν-Άρσεναλ 2-3

(28' Καμαρά, 45' Μπούλαρντ - 21', 41' Ανρί, 11' Φαν Πέρσι)

Τσάρλτον-Μάντσεστερ Γ. 1-3
(65' Αμπροουζ - 37' Σμιθ, 70', 85' Φαν Νίστελροϊ)

Τσέλσι-Νιούκαστλ 3-0
(47' Τζο Κόουλ, 51' Κρέσπο, 90' Νταφ)

Λίβερπουλ-Πόρτσμουθ 3-0
(23' Ζέντεν, 39' Σισσέ, 80' Μοριέντες)

Μάντσεστερ Σ.-Μπλάκμπερν 0-0

Σάντερλαντ-Άστον Βίλα 1-3
(90' πεν. Γουάιτχεντ - 55' Φίλιπς, 82' Μπάρι, 83' Μπάρος)

Γουέστ Μπρομ-Έβερτον 4-0

(45'πεν., 69'Ελιγκντον, 51' Κλέμεντ, 90' Ερνσο)

Kυριακή 20/11

Τότεναμ-Γουέστ Χαμ 1-1
(16' Μίντο - 90' Φέρντιναρντ)

Μίντλεσμπρο-Φούλαμ 3-2
(64' Μόρισον, 76' Γιακούμπου, 84' Χασελμπάινκ - 9' Τζον, 70' Ντιοπ)

Δευτέρα 21/11

Μπέρμιγχαμ-Μπόλτον

News 24/7

24MEDIA NETWORK