14η αγωνιστική: Ατυχή και...τυχερή η Σταντάρ

Η 14η αγωνιστική ήταν καταδικαστική για το δίδυμο των πρωτοπόρων στην "Jupiler League". Το Σάββατο η Σταντάρ έχασε στις Βρυξέλλες, ενώ μία ημέρα αργότερα η Αντερλεχτ έπεσε...θύμα της Βέστερλο. Πλησιάζει η Μπριζ μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί της Λα Λουβιέρ.

14η αγωνιστική: Ατυχή και...τυχερή η Σταντάρ
Η 14η αγωνιστική ήταν καταδικαστική για το δίδυμο των πρωτοπόρων στην "Jupiler League". Το Σάββατο η Σταντάρ έχασε στις Βρυξέλλες, ενώ μία ημέρα αργότερα η Αντερλεχτ έπεσε... θύμα της Βέστερλο. Πλησιάζει η Μπριζ μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί της Λα Λουβιέρ.

Στην αναμέτρηση των Βρυξελλών οι πρωτευουσιάνοι επιβλήθηκαν της πρωτοπόρου με 3-1 και αναρριχήθηκαν βαθμολογικά. Παρά το γρήγορο γκολ του Σέρτζιο Κονσεϊσάο (25'), η Σταντάρ δεν διατήρησε το προβάδισμά της πληρώνοντας τα λάθη της άμυνάς της. Έμελλε δε να ολοκληρώσει το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ναγκουάι στο 70'.

Σταθερά στην τρίτη θέση η έκπληξη του πρωταθλήματος Ζουλτ Βάρεγκεμ, πέρασε και από την έδρα της Λόκερεν νικώντας με 3-2. Ακολουθεί η Μπριζ, 4-0 τη Λα Λουβιέρ. Και τα τέσσερα γκολ των πρωταθλητών στο δεύτερο ημίχρονο.

Την Κυριακή η Αντερλεχτ έβλεπε ως μοναδική ευκαιρία το διπλό στην έδρα της Βέστερλο, με στόχο να πάρει τα ηνία. Παρά το ότι ο Περ Ζέτερμπεργκ βρήκε δίχτυα οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο αποδοτικοί και με τέρματα των Ουτάκα (14') και Κοέλιο (77') πήραν το τρίποντο μένοντας σε πολύ καλή βαθμολογική θέση και διατηρώντας παράλληλα την καλύτερη αμυντική γραμμή της κατηγορίας.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Σάββατο 19 Νοεμβρίου
Σεντ Τρούιντεν-Γκερμινάλ 1-2
Μπέβερεν-Σερκλ Μπριζ 5-1
Μπριζ-Λα Λουβιέρ 4-0
Λόκερεν-Ζουλτ Βάρεγκεμ 2-3
Σαρλερουά-Γάνδη 2-0
Βρυξέλλες-Σταντάρ Λιέγης 3-1

Κυριακή 20 Νοεμβρίου
Ρόζελαρ-Μουσκρόν 5-0
Βέστερλο-Άντερλεχτ 2-1
Λιρς-Γκενκ 1-2










News 24/7

24MEDIA NETWORK