15η αγων.: Η αρχή του τέλους (του πρώτου γύρου)

Με σημαντικές και κρίσιμες αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία του προγράμματος της 15ης αγωνιστικής της Superleague, η οποία εκτός από τελευταίας του πρώτου γύρου είναι και τελευταία της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό (16:45), ο Ηρακλής υποδέχεται τη Ξάνθη (16:45)και ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης (19:00).

15η αγων.: Η αρχή του τέλους (του πρώτου γύρου)
Χρονικά το πρόγραμμα ανοίγει σε Σέρρες και Καυταντζόγλειο με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται από τον Πανσερραϊκό και τον Ηρακλή να υποδέχεται την Ξάνθη.

Ο δικέφαλος του Βορρά θέλει τη νίκη όχι μόνο για να κάνει καλές γιορτές αλλά και για να διατηρηθεί κοντά στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος την Κυριακή έχει θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα απέναντι στον Θρασύβουλο και η λογική λέει ότι δεν θα χάσει βαθμούς. Στην αντίπερα όχθη, ο Πανσερραϊκός θέλει να σπάσει το αρνητικό σερί που έχει στην έδρα του και θα επιδιώξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις, στο ντεμπούτο του Ούγκο Μπρος στην τεχνική ηγεσία.

Στο Καυταντζόγλειο, ο Ηρακλής θέλει να μην πετάξει στα σκουπίδια το σπουδαίο διπλό που πήρε στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη αγωνιστική και θα επιδιώξει να διπλασιάσει τις νίκες κόντρα στην πάντα επικίνδυνη Ξάνθη. Η Ξάνθη που μετράει δύο συνεχόμενες ήττες, ψάχνει το τρίποντο που θα τη διατηρήσει στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας και θα βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 19:00, ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον Αστέρα Τρίπολης. Την προηγούμενη αγωνιστική οι δύο ομάδες ακολούθησαν αντίθετη πορεία, αφού οι κυανέρυθροι πέρασαν αλώβητοι από τη Φυλή, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε στην έδρα του από τον Ηρακλή, ο οποίος έβαλε τέλος στο θετικό σερί του Νίκου Κωστένογλου.

Συνοπτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου:

16:45: Ηρακλής-Ξάνθη
16:45: Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ
19:00: Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης

News 24/7

24MEDIA NETWORK