17η αγ.: Ασταμάτητη η Αντερλεχτ (vids)

Πέμπτη σερί νίκη για την Αντερλεχτ, η οποία δείχνει έτοιμη να επιστρέφει στην κορυφή της Jupiler μετά και το 2-0 επί της φορμαρισμένης Γκενκ στο "Κονστάν Βαντέ Στοκ" στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

17η αγ.: Ασταμάτητη η Αντερλεχτ (vids)
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ζιγιόμ Ζιγέ στο 34ο λεπτό της συνάντησης και παρότι πέρασε ορισμένες δύσκολες στιγμές στη συνέχεια, έφτασε στη νίκη με τον Τζόναθαν Λέγκεαρ να κλείνει το σκορ στις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Αριελ Γιάκομπς έφτασε τα 14 γκολ ενεργητικό στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, όπου έχει δεχθεί μόλις ένα και διατηρεί διαφορά ασφαλείας από τον ανταγωνισμό.

Η επιστροφή του Μισέλ Πρεντόμ στο "Μορίς Ντιφρέσν" όπου πέρυσι έφερε ένα πρωτάθλημα στη Σταντάρ Λιέγης δεν είχε θετική κατάληξη. Ο νυν τεχνικός της Γάνδης είδε την ομάδα του να ηττάται με 2-1 και χωρίς να προβάλλει μεγάλη αντίσταση στους γηπεδούχους. Ο Βιλφρέντ Νταλμά άνοιξε το σκορ για την Σταντάρ στο 25' και στο 53' ο Μπονφίμ Ντάντε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Μίλος Μάριτς μείωσε στο 68', ωστόσο η Γάνδη δεν απείλησε με ισοφάριση, αλλά αντιθέτως κινδύνευσε να δεχθεί και τρίτο γκολ.

Η αποκαθήλωση της Μπριζ συνεχίζεται. Η ομάδα του Τζάκι Ματάισεν, μετά την υποχώρησή της στη βαθμολογία από την πρώτη θέση, γνώρισε τρίτη σερί ήττα και μάλιστα για δεύτερη συνεχή αγωνιστική με βαρύ σκορ. "Θύτης" αυτή τη φορά ήταν η Μουσκρόν, η οποία με ηγέτη στο σκοράρισμα και πάλι τον Αντνάν Κούστοβιτς επικράτησε εύκολα με 5-1. Ο Βόσνιος επιθετικός σημείωσε τρία γκολ από το 41’ μέχρι το 59’, με το τέρμα του Ασαντά Σισουμπά να έχει προηγηθεί για τους γηπεδούχους και αυτό του Κριστόφ Λεπουάν να κλείνει το σκορ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Τζόζεφ Ακπαλα στο 5’, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσαν.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

Αντερλεχτ-Γκενκ 2-0
Μονς-Ζoύλτε Βάρεγκεμ 2-2

Σαρλερουά-Ντέντερ 2-0
Σερκλ Μπριζ-Ρόζελαρ 4-3
Λόκερεν-Μαλίν 2-2

Μουσκρόν-Μπριζ 5-1
Γκέρμιναλ-Τούμπιζε 2-0

Κόρτραϊκ-Βέστερλο 0-0

Σταντάρ Λιέγης-Γάνδη 3-1




Αντερλεχτ-Γκενκ 2-0

Μουσκρόν-Μπριζ 5-1

Σταντάρ Λιέγης-Γάνδη 2-1


News 24/7

24MEDIA NETWORK