ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18η αγ.: Τεσσάρα της Πάρμα στη Γιουβέντους, ξέφυγε η Μίλαν, νίκη της Ίντερ μετά από 40 μέρες (vids)

Με το χειρότερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2011 η Γιουβέντους, η οποία ηττήθηκε με 4-1 από την Πάρμα, στο Ολίμπικο του Τορίνου.

18η αγ.: Τεσσάρα της Πάρμα στη Γιουβέντους, ξέφυγε η Μίλαν, νίκη της Ίντερ μετά από 40 μέρες (vids)

Ένας “μπιανκονέρι” που αγωνίζεται στην ομάδα του Πασκουάλε Μαρίνο ως δανεικός, ο Τζιοβίνκο, έφερε μπροστά τους φιλοξενούμενους με 2-0, βρίσκοντας δίχτυα στο 41′ και το 48′. Ο Λεγκροτάλιε έβαλε ξανά στο ματς τη “γηραιά κυρία” στο 60′, όμως το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κρέσπο δύο λεπτά αργότερα, έγειρε την πλάστιγγα προς το μέρος των φιλοξενούμενων. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Παλαντίνο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο της Πάρμα.

Μοιραίος παίκτης για τη Γιουβέντους ήταν ο Φελίπε Μέλο, ο οποίος αποβλήθηκε στο 17′ επειδή κλώτσησε στο πρόσωπο το Μάσιμο Πάτσι. Αν μη τι άλλο, το έργο των “παρμέντσι” έγινε πιο εύκολο με παίκτη περισσότερο.

Ένας νεαρός μέσος από τη Σιέρα Λεόνε, ο Ρόντνεϊ Στράσερ (μετά από ασίστ του Κασάνο), χάρισε την πιο σημαντική -μέχρι τώρα- νίκη στη Μίλαν, παραβιάζοντας την εστία της Κάλιαρι στο 85ο λεπτό της συνάντησης. Αυτή η νίκη έφερε τους “ροσονέρι” στο +5 από τη δεύτερη Λάτσιο, η οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τζένοα (0-0 στο “Λουίτζι Φεράρις”).

Ο Λεονάρντο μπορεί να ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον πάγκο της Ίντερ, όμως, η νίκη των “νερατζούρι” επί της Νάπολι (3-1) έκανε καλό και στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και προπονητικά ο Βραζιλιάνος τεχνικός, τη Μίλαν.

Ο Μότα εξελίχθηκε σε δήμιο των “παρτενοπέι” ανοίγοντας και κλείνοντας το θρίαμβο των πρωταθλητών στο 3′ και το 55′. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προς στιγμήν με τον Πατζιέντζα στο 25′ και ο Καμπιάσο είχε δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην Ίντερ.

Η Ρόμα δυσκολεύτηκε αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο της Κατάνια επικρατώντας 4-2, χάρη σε δύο γκολ του Μίρκο Βούτσινιτς στα τελευταία λεπτά. Είχαν προηγηθεί τα γκολ του Μποριέλο στο 5′ και το 47′ και το προσωρινό προβάδισμα των φιλοξενούμενων με Σιλβέστρ (29′) και Λόπες (38′).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:

Γιουβέντους – Πάρμα 1-4

(60′ Λεγκροτάλιε / 41′, 48′ Τζιοβίνκο, 62′ πεν. Κρέσπο, 93′ Παλαντίνο)

Τζένοα – Λάτσιο 0-0

Κάλιαρι – Μίλαν 0-1

(85′ Στράσερ)

Μπολόνια – Φιορεντίνα 1-1
(5′ Ντι Βάιο / 67′ Σαντάνα)

Μπρέσια – Τσεζένα 1-2

(50′ Έντερ / 33′ Χιμένες, 41′ Τσεκαρέλι)

Παλέρμο – Σαμπντόρια 3-0

(37′ Μίκολι, 50′ Μιλιάτσιο, 79′ Μακαρόνε)

Ουντινέζε – Κιέβο 2-0

(14′ Σάντσες, 25′ Ντι Νατάλε)

Ρόμα – Κατάνια 4-2
(5′, 47′ Μποριέλο, 86′, 93′ Βούτσινιτς / 29′ Σιλβέστρ, 38′ Λόπες)

Λέτσε – Μπάρι 0-1

(78′ Οκάκα)

Ίντερ – Νάπολι 3-1

(3′, 55′ Μότα, 37′ Καμπιάσο / 25′ Πατζιέντζα)



Γιουβέντους – Πάρμα 1-4

Κάλιαρι – Μίλαν 0-1

Μπολόνια – Φιορεντίνα 1-1

Λέτσε – Μπάρι 0-1

Παλέρμο – Σαμπντόρια 3-0

Ίντερ – Νάπολι 3-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK