ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

1η αγ.: Με το δεξί τα φαβορί

Την καλύτερη δυνατή... εκκίνηση είχε το πρωτάθλημα Clausura της Αργεντινής. Στην 1η αγωνιστική, τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου άρχισαν τις υποχρεώσεις τους με νίκες, προοικονομώντας μία αξιόλογη μάχη για τη συνέχεια.

1η αγ.: Με το δεξί τα φαβορί

Την καλύτερη δυνατή… εκκίνηση είχε το πρωτάθλημα
Clausura της Αργεντινής. Στην

αγωνιστική, τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου άρχισαν τις υποχρεώσεις τους με νίκες, προοικονομώντας μία αξιόλογη μάχη για τη συνέχεια.

Η Μπόκα Τζούνιορς, έστω και χωρίς τον Φερνάντο Γκάγκο στις τάξεις της, συνέτριψε εκτός έδρας την Μπάνφιλντ με 4-0. Το σκορ άνοιξε ο Καρντόζο μόλις στο 8’, ενώ οι Ροντρίγκεζ και Ορτεμαν έστειλαν τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 3-0. Ο Γκάλβαν σημείωσε αυτογκόλ στο 71’, διαμορφώνοντας άθελά του το τελικό αποτέλεσμα.

Η “αιώνια” αντίπαλός της, Ρίβερ Πλέιτ, υποδέχθηκε στο “Μονουμεντάλ” την Λανούς και κατάφερε να κάμψει την αντίστασή της αρκετά δύσκολα. Η ομάδα του Ντανιέλ Πασαρέλα πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Τούτσιο στο 90ό λεπτό της συνάντησης και δεν έχασε έδαφος από την αρχή στη μάχη της κορυφής.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Χιμνάσια Λα Πλάτα-Αρσεναλ Σαραντί 0-2
Ιντεπεντιέντε-Κολόν Σάντα Φε 1-3

Βελέζ Σάρσφιλντ-Νιούελς Ολντ Μπόις 2-0
Μπάνφιλντ-Μπόκα Τζούνιορς 0-4

Νουέβο Σικάγο-Ράσινγκ Κλουμπ 1-1

Ροζάριο Σεντράλ-Μπελγκράνο 1-0

Γοδόι Κρουζ-Αρχεντίνος Τζούνιορς 2-0

Ρίβερ Πλέιτ-Λανούς 1-0
Σαν Λορέντζο-Χιμνάσια Χουχούι 2-1
Εστουντιάντες-Κίλμες 2-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ