1η αγωνιστική: Θρίαμβος και επεισόδια για Αστέρα Τρίπολης

1η αγωνιστική: Θρίαμβος και επεισόδια για Αστέρα Τρίπολης
Σαρωτικός ήταν στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες επιβλήθηκαν στην Πάτρα της Αχαϊκής με 4-1 και ξεκίνησαν εντυπωσιακά μια χρονιά γεμάτη όνειρα. Οι τρεις βαθμοί, πάντως, δεν ήρθαν όσο εύκολα δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, αφού μέχρι το 80ο λεπτό, οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 1-0. Μετά όμως την ισοφάριση, οι φιλοξενούμενοι πήραν φόρα ολοκληρώνοντας έναν θρίαμβο.

Παρ' αυτά, αυτό που στιγμάτισε τον αγώνα ήταν τα επεισόδια μετά την λήξη του. Ο Πλατάκης των φιλοξενουμένων συνεπλάκη με τον πρόεδρο των γηπεδούχων, στον οποίο πέταξε το παπούτσι στο κεφάλι. Το "θύμα" της επίθεσης, Τάσος Παναγιωτόπουλος, τραυματίστηκε στο ζυγωματικό, ενώ είχε και χαμηλή πίεση, με αποτέλεσμα να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Λίγο μετά το συμβάν ο ίδιος τόνισε πως είναι έτοιμος να παραδώσει την ομάδα σε όποιον επιθυμεί.

Σπουδαίο παιχνίδι στη Ρόδο, όπου η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Αιολικό. Ηττήθηκε στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας, 1-0 από τον Διαγόρα. Με το... αριστερό ο Εθνικός, αφού στην Κρήτη έχασε από τον Ατσαλένιο με 1-0

Όλα τα αποτελέσματα

Άγιος Δημήτριος-Λήλας Βασιλικού 0-0
Θύελλα Πατρών-Κερατσίνι 0-0
Αχαϊκή-Αστέρας Τρίπολης 1-4
Απόλλων Αθηνών-Διαγόρας 0-1
Ρόδος-Αιολικός 2-2
Μεσσηνιακός-Ιωνία 2000 3-0
Αχαρναϊκός-Βύζας Μεγάρων 1-0
Ατσαλένιος-Εθνικός Πειραιώς 1-0








News 24/7

24MEDIA NETWORK