20χρονος ποδοσφαιριστής του Άγιαξ κατηγορείται για βιασμό

Μία κοπέλα 19χρονών κατήγγειλε ότι πριν από έξι μήνες έπεσε θύμα βιασμού από 20χρονο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ομάδα νέων του Άγιαξ.

20χρονος ποδοσφαιριστής του Άγιαξ κατηγορείται για βιασμό

Μετά το σκάνδαλο με τον Μαρκ Όφερμαρς ακόμα ήρθε στην επικαιρότητα του Άγιαξ. Η είδηση έγινε γνωστή από Ολλανδό παρουσιαστή με τον οποίο ήρθε σε επικοινωνία το θύμα του βιασμού από ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ21 του Αίαντα.

Πρόκειται για 19χρονη κοπέλα η οποία βρέθηκε σε πάρτι μαζί με τον κατηγορούμενο και εκείνος την βίασε. Ο δράστης της επίθεσης, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι ο Ντόνι Βάρμερνταμ.

Ο 20χρονος αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, ο οποίος μάλιστα είναι και διεθνής στις αντίστοιχες μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας.

Ο παρουσιαστής αναφερόμενος στο συμβάν ανέφερε μεταξύ άλλων: "Η κοπέλα μου είπε ότι βιάστηκε σε ένα πάρτι πριν από έξι μήνες. Ενημέρωσε κατόπιν και την αστυνομία. Οι δυο τους ήταν καλεσμένοι σε μια γιορτή.

Σκέφτηκε ότι ήταν ωραίος άνδρας. Φιλήθηκαν και αυτός ήθελε περισσότερα. Αυτή του είπε ξεκάθαρα 'όχι', άρχισε να ουρλιάζει και έβαλε τα κλάματα. Εκείνος της έσκισε το παντελόνι, μου έδειξε φωτογραφίες η γυναίκα. Στη συνέχεια την βίασε.

Την ρώτησα εάν έχει αποδείξεις για όλα όσα μου κατήγγειλε και είπε ότι υπήρξαν άνθρωποι που την είδαν να φεύγει σε κακή κατάσταση από το πάρτι. Μου έδειξε και τα μηνύματα που της έστειλαν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK