25η αγ.: Έγραψε ιστορία η Επισκοπή

Η Επισκοπή επικράτησε 4-1 της Κορίνθου και ανέβηκε στη Football League για πρώτη φορά στην 51χρονη ιστορία της. Σπουδαίο διπλό των Χανίων στον Πύργο (1-0 τον Πανηλειακό).

25η αγ.: Έγραψε ιστορία η Επισκοπή

Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εφετινές της εμφανίσεις, η Επισκοπή νίκησε 4-1 την Κόρινθο και εξασφάλισε την άνοδο στη Football League. Ο Δημήτρης Σουμπασάκης άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό, ο Τάσος Τριανταφύλλου διπλασίασε τα γκολ της κρητικής ομάδας στο 36ο, και ο Γιώργος Βελονάκης έκανε το 3-0 στο 65ο. Ο Αργύρης Αράπογλου μείωσε άμεσα, αλλά ο Γκιόργκι Αντιασβίλι επανέφερε την τάξη στο 76', διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας του Πανηλειακού με τα Χανιά σημαδεύτηκε από το γεγονός ότι γύρισε η γλώσσα του Λευτέρη Ψυχουντάκη στο 50'. Το ματς διεκόπη για 5 λεπτά και ευτυχώς ο παίκτης δεν άργησε να συνέλθει και εν συνεχεία να αντικατασταθεί από τον Χρήστο Βουρβαχάκη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η κρητική ομάδα επικράτησε 1-0 με γκολ του Βασίλη Ζαντριά και σε περίπτωση που νικήσει την Γλυφάδα την επόμενη εβδομάδα, θα κερδίσει την άνοδο στη Football League.

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

Αχαρναϊκός - Καλαμάτα 1-1

Αστέρας Μαγούλας - Προοδευτική 2-3

Επισκοπή - Κόρινθος 4-1

Πανηλειακός - Χανιά 0-1

Ρούβας - Φωστήρας 1-0

Ρεπό: Παναιγιάλειος

News 24/7

24MEDIA NETWORK