25η αγ.: Μοιρασιά στο Ελληνικό
Σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της τρίτης θέσης έχασε ο Εθνικός που αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Αγροτικό Αστέρα με 2-2, σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό και συγκλονιστικό φινάλε.
Ο Ροντρίγκο Φερέιρα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 20’ με κοντινή προβολή για να έρθει η ισοφάριση λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 33ο λεπτό με έναν περίεργο τρόπο. Ο Μπλαζέφσκι μπήκε στην περιοχή του Εθνικού και αφού πήρε δύο κόντρες, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Σουλογάνη και ο Σύρος με την φόρα που είχε, μπήκε άθελά του με την μπάλα στα δίχτυα.
Η απάντηση των “κυανόλευκων” δεν άργησε να έρθει, όταν ο Ροντρίγκο με σουτ προ κενής εστίας στο 48’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, όμως ο Αγροτικός Αστέρας ήταν αυτός που είπε την τελευταία λέξη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Βαγγελόπουλος με ωραίο γυριστό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Σουλογάνη, κάνοντας το 2-2.
Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στην φάση του δεύτερου γκολ του Αγροτικού Αστέρα, καθώς υποστήριξαν πως είχε προηγηθεί φάουλ στον Νικολόπουλο.
Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Γκράϊμς, Παγώνης, Σύρος, Μοσχογιάννης, Ψιάνος, Κορακάκης, Σουμπίνιο, Κωστάκης (74′ Τσεμπερίδης), Ζουαρί (59′ Στρατάκης), Ροντρίγκο (84′ Νικολόπουλος).
Αγροτικός Αστέρας (Μάκης Χάβος): Γιακουμής, Χασιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Μπάρμπας (66′ Δεινόπαπας), Σκλιοπίδης, Κούτσης, Βαγγελόπουλος, Τσούκλης, Μπεκιάρης (46′ Τσουκαλίδης), Στεφανίδης, Μπλαζέφσκι (70′ Καθάριος).
Διαιτητής: Τίκας (Καρδίτσας)
Conn-X TV – Sports!