26η αγ.: Ο Διαγόρας "έστειλε" στην κορυφή τον Ατρόμητο

Όλα τα... ωραία έχουν ένα τέλος, όπως και το απόλυτο του ΠΑΣ στα Γιάννινα. Ο Διαγόρας ανάγκασε τον "Άγιαξ" στην πρώτη εντός έδρας απώλειά του και ο Ατρόμητος άρπαξε την ευκαιρία για να βρεθεί μόνος πρώτος στην κορυφή με την υπέρ του διαφορά στο +2.

26η αγ.: Ο Διαγόρας "έστειλε" στην κορυφή τον Ατρόμητο
Στο εντός έδρας ματς με το Διαγόρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε πίσω στο σκορ από το γκολ του Τριανταφύλλου στο 27' και στο διάστημα που απέμενε δεν κατόρθωσε να πετύχει την ολική ανατροπή προκειμένου να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο εντός έδρας σερί του. Κατάφερε να φτάσει μόνο μέχρι την ισοφάριση, με γκολ του Σολάκη στο 79. Παρά τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες, όπως το δοκάρι του Σαϊτιώτη, η ομάδα του Γκιγέρμο Όγιος άφησε δύο βαθμούς, πέφτοντας στη δεύτερη θέση.

Ο Ατρόμητος έκανε δύσκολη τη ζωή του απέναντι στην Καστοριά. Μπορεί οι Μασάρα και Μπρίτο με γκολ στο 27' και 31' να έδωσαν ξεκάθαρο προβάδισμα στους "κυανόλευκους" του Περιστερίου, όμως το άγχος δεν αποφεύχθηκε. Το γκολ του Σίνκοβιτς στο 66' έβαλε την Καστοριά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος και τους γηπεδούχους στην... πρίζα. Ωστόσο το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Αργά φαίνεται πως ξυπνάει ο Ιωνικός, μια και η απόσταση που τον χωρίζει από την πρώτη τριάδα είναι μεγάλη. Πάντως το 3-0 (από το πρώτο ημίχρονο) επί της Αναγέννησης στην Καρδίτσα ήταν μια τονωτική ένεση για τη συνέχεια. Το σόου του Κάσας απέφερε δύο γκολ, ενώ άλλο ένα είχε για την ομάδα της Νεάπολης ο Αποσκίτης.

Τα δοκάρια σταμάτησαν δύο φορές τις προσπάθειες του Ιωάννου, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός Βόλου να μην πάρει αυτό που άξιζε κόντρα στην Καλαμάτα. Το 0-0 στο γήπεδο της Παραλίας έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και ευνόησε τη "μαύρη θύελλα", η οποία διατηρήθηκε στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Μετά από ένα "στείρο" από φάσεις και γκολ πρώτο ημίχρονο, Καλλιθέα και Απόλλων Καλαμαριάς αποφάσισαν να παίξουν... ποδόσφαιρο. Το 3-2 υπέρ της αθηναϊκής ομάδας ήρθε εν μέσω διαμαρτυριών από τους "ροσονέρι", οι οποίοι αμφισβήτησαν το πέναλτι με το οποίο ο Μαρκόφσκι στο 86' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Προηγουμένως Λεοζίνιο και Ογκνιένοβιτς διαγωνίστηκαν για το ποιος σημείωσε το πιο ωραίο γκολ.

Παράπονα και από τον Εθνικό, ο οποίος στο 1-1 με τη Βέροια στο Ελληνικό είχε δύο ακυρωθέντα τέρματα. Η "βασίλισσα" προηγήθηκε στο 40' με εύστοχο πέναλτι του Ράνιτς, όμως στο 49' ο Φερέιρα ισοφάρισε.

Εθνικός Αστέρας και Ηλυσιακός έψαξαν τη νίκη, αλλά μόνο χαμένοι βγήκαν από το μεταξύ τους 1-1. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν κατόρθωσαν να διαφυλάξουν το προβάδισμα που πήραν από το γκολ του Ζουλίνιο στο 65', καθώς δέκα λεπτά αργότερα ο Τσαμπούρης από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα της Β' Εθνικής

Σάββατο 14 Μαρτίου

Καβάλα-Αγροτικός Αστέρας 4-1

(3', 48', 50' Ταραχούλσκι, 84' Μπάρμπας - 57' Κούτσης)

Κυριακή 15 Μαρτίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Διαγόρας 1-1
(79' Σολάκης - 27' Τριανταφύλλου)

Καλλιθέα-Απόλλων Καλαμαριάς 3-2

(56' Ογκνιένοβιτς, 58' Καζαντζής, 86'πεν. Μαρκόφσκι- 49' Λεοζίνιο, 74' Γιάννου)

Εθνικός Αστέρας-Ηλυσιακός 1-1
(65' Ζουλίνιο - 75'πεν. Τσαμπούρης)

Ατρόμητος-Καστοριά 2-1

(27' Μασάρα, 31' Μπρίτο - 66' Σίνκοβιτς)

Καλαμάτα-Ολυμπιακός-Βόλου 0-0

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ιωνικός 0-3

(28', 45'Κάσας, 43' Αποσκίτης)

Εθνικός-Βέροια 1-1
(47' Φερέιρα - 40'πεν. Ράνιτς)

Δευτέρα 16 Μαρτίου



18:00 Πιερικός-Κέρκυρα


















News 24/7

24MEDIA NETWORK