2η αγ.: Ξέσπασε η Πόρτο
Η Πόρτο άφησε πίσω το 0-0 της πρεμιέρας με τη Ζιλ Βιθέντε και στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής φρόντισε να ξεδιπλώσει τις επιθετικές αρετές της, επικρατώντας 4-0 της Γκιμαράες στο "Ντραγκάο".
Αναμφίβολα το γρήγορο γκολ του Λούτσο Γκονσάλες στο 16′ βοήθησε πολύ τους “δράκους”, οι οποίοι στο δεύτερο μισό έδωσαν διαστάσεις στη νίκη τους. Ο Χουλκ “έδρασε” στο 65′ για το 2-0, ενώ πάλι ο Λούτσο στο 71′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, προτού ο Μαρτίνες στο 80′ με πέναλτι διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.
Νωρίτερα η Μπράγκα είχε ξεπεράσει χωρίς προβλήματα το εμπόδιο της Μπέιρα Μαρ. Ο Ρούμπεν Μικαέλ σκόραρε δις στο πρώτο ημίχρονο, το 3-0 έγινε από τον Αμορίμ στο 85′, ενώ στο φινάλε μείωσαν οι φιλοξενούμενοι, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής.
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Ακαντέμικα – Ολιανένσε 1-1
Μπράγκα – Μπέιρα Μαρ 3-1
Πόρτο – Γκιμαράες 4-0
Κυριακή 26 Αυγούστου
Μορεϊρένσε – Νασιονάλ
Εστορίλ – Πάσος Φερέιρα
Μαρίτιμο – Ζιλ Βιθέντε
Σετούμπαλ – Μπενφίκα
Δευτέρα 27 Αυγούστου
Σπόρτινγκ – Ρίο Άβε