2ος όμιλος: Η μάχη των μπαράζ

Αποστολές εκτός έδρας έχουν οι δύο κύριοι μνηστήρες της δεύτερης θέσης του αντίστοιχου ομίλου. Η Τουρκία, η οποία κρατάει την τύχη στα χέρια της μετά την ήττα των Πρωταθλητών Ευρώπης στη Δανία, φιλοξενείται στα Τίρανα από την Αλβανία και με νίκη εξασφαλίζει θέση στα μπαράζ. Εξάλλου, η Δανία ταξιδεύει στο Καζακστάν.

2ος όμιλος: Η μάχη των μπαράζ

Αποστολές εκτός έδρας έχουν οι δύο κύριοι μνηστήρες της δεύτερης θέσης του αντίστοιχου ομίλου. Η Τουρκία, η οποία κρατάει την τύχη στα χέρια της μετά την ήττα των Πρωταθλητών Ευρώπης στη Δανία, φιλοξενείται στα Τίρανα από την Αλβανία και με νίκη εξασφαλίζει θέση στα μπαράζ. Εξάλλου, η Δανία ταξιδεύει στο Καζακστάν, προκειμένου στο Αλμάτι να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Στόχος είναι η νίκη, ωστόσο ακόμη κι αυτή δεν φτάνει αν πετύχουν το στόχο τους οι Τούρκοι.

Καζακστάν – Δανία

Ημέρες χαράς για τους Καζάκους. Μετά από δέκα συνεχόμενες ήττες, η ισοπαλία και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι στη Γεωργία χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από παίκτες και προπονητικό επιτελείο. Βέβαια, η αποστολή τώρα είναι θεαματικά πιο δύσκολη, ωστόσο η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων δίνει αισιοδοξία.

19:00: Καζακστάν – Δανία
19:00: Αλβανία – Τουρκία

Βαθμολογία

1. Ουκρανία 25
2. Τουρκία 20
3. Δανία 19
4. Ελλάδα 18
5. Αλβανία 13
6. Γεωργία 10
7. Καζακστάν 1






Από την άλλη, η Δανία του Μόρτεν Όλσεν δεν έχει περιθώρια για απώλειες και το τρίποντο θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ. Οι Σκανδιναβοί, έχουν μία νέα απουσία, αυτή του βασικού μέσου και άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόμας Γκράβεσεν, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Την θέση του όμως δεν θα πάρει κάποιος μέσος αλλά ο Σόρεν Λάρσεν. Ο ικανότατος επιθετικός, με έξι γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια στη διαδικασία των προκριματικών, αναμένεται να είναι ο παρτενέρ του Γιάν Νταλ Τόμασον, με τους Γιόργκενσεν και Ρόμενταλ να ανεβαίνουν από τα άκρα.

Αλβανία – Τουρκία

Ντόρος έχει προκληθεί εν όψει του αγώνα των Τιράνων. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των γηπεδούχων, Χανς Πέτερ Μπρίγκελ, τόνισε πως έχει γνώση της κατάστασης αλλά ξεκαθάρισε πως είναι γελασμένοι όσοι περιμένουν τους παίκτες του να δεχθούν στωικά την ήττα... " Θα παίξουμε το παιχνίδι μας, δίχως να σκεφτόμαστε ποιος ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμά μας", είπε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, ο Φατίχ Τερίμ ομολόγησε πως περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά δήλωσε ότι η ομάδα του είναι ανώτερη και από τη στιγμή που το κίνητρο είναι μεγάλο, περιμένει απλά από τους παίκτες του να ανταποκριθούν και να πάρουν το τρίποντο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK