3,3 εκατ. ευρώ απόψε στο ΤΖΟΚΕΡ - To τυχερό πρακτορείο ΟΠΑΠ στα Μάλια με το 5αρι των 50.000 ευρώ

3,3 εκατ. ευρώ απόψε στο ΤΖΟΚΕΡ - To τυχερό πρακτορείο ΟΠΑΠ στα Μάλια με το 5αρι των 50.000 ευρώ

Συνεχίζεται το μεγάλο τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ και η αποψινή κλήρωση αναμένεται να μοιράσει τουλάχιστον 3,3 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία.

Στην κλήρωση της Τρίτης σημειώθηκε το δέκατο συνεχόμενο τζακ ποτ, όμως, ένας τυχερός παίκτης κέρδισε το ποσό των 50.002,57 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία.

Το δελτίο είχε παιχτεί στο κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Χριστόδουλου Χερσονιωτάκη στα Μάλια, Κρήτης. «Είναι η δεύτερη μεγάλη επιτυχία που έχουμε στο κατάστημά μας από το 2004 που ανοίξαμε για πρώτη φορά. Πριν από περίπου 5 χρόνια είχαμε άλλον ένα 5άρι στο ΤΖΟΚΕΡ που είχε χαρίσει 77.000 ευρώ σε έναν πελάτη μας», επισημαίνει ο κ. Χερσονιωτάκης.

Πόλος έλξης και για τουρίστες

Το κατάστημα του κ. Χερσονιωτάκη βρίσκεται σε μια από τις διασημότερες τουριστικές περιοχές της χώρας. «Την καλοκαιρινή περίοδο η κίνηση στο κατάστημά μας είναι αυξημένη. Έχουμε και πολλούς τουρίστες από Αγγλία, Ισραήλ και Γαλλία που δοκιμάζουν την τύχη τους στο ΣΚΡΑΤΣ», τονίζει ο κ. Χερσονιωτάκης.

Λίγες ώρες για την κατάθεση δελτίων

Η κατάθεση δελτίων για την αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιείται μέχρι τις 21:30 στα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, καθώς και στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube

News 24/7

24MEDIA NETWORK